Даниел Крейг: Бонд ми скъса нервите

Съжалявам, че не се включих в писането на сценариите, признава актьорът

Даниел Крейг: Бонд ми скъса нервите | StandartNews.com

Даниел Крейг даде последното си интервю като Джеймс Бонд. Мачото блесна върху корицата на списание „GQ“ топлес за радост на дамите и обсъди за преживяването си като 007 – той е актьорът, който най-дълго е носил шпионския костюм в 58-годишната история на поредицата. „Смъртта може да почака“, който бе отложен за ноември заради коронавируса, ще бъде петият му филм като култовия британски агент. Крейг последно изигра Бонд през 2015-а в „Спектър“.

„Не възнамерявах да се върна за още един филм, защото не знаех дали интензивната физическа подготовка си заслужаваше. В миналото съм си казвал: „Бонд ще ми скъса нервите, не мога повече, няма да се справя“. За някои от сериите трябваше да се готвя, без дори да имам написан сценарий“, споделя актьорът.

И признава, че до сега винаги си е мълчал и не е участвал в писането на сценариите, за което съжалява: „Винаги съм си държал езика зад зъбите, проявявал съм уважение към сценаристите и не съм им се месил и днес ме е яд за всичко това“.

Крейг, който е женен за актрисата Рейчъл Вайс, която празнува 50, коментира и бъдещите си планове: „В крайна сметка нищо от суетата по червения килим няма значение, защото има по-важни неща в живота – децата, от които винаги може да има повече. Така или иначе мисля, че мога да изиграя почти всичко. Да, със сигурност. И да не мога, то поне ще се постарая да е забавно.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай