Да си купиш Бентли с помощи за ковид

В Лас Вегас се намерил такъв тарикат

Да си купиш Бентли с помощи за ковид | StandartNews.com

Мъж от Лас Вегас е откраднал около 2 милиона долара федерални фондове за подпомагане заради COVID-19, предназначени за малкия бизнес - всичко, за да може да купува луксозни автомобили и домове.,Това  съобщават от прокуратурата. информира Марица.

Хорхе Абрамовс е обвинен в банкова измама, тъй като се твърди, че е кандидатствал за средства по Програмата за защита на заплатите между април и юни 2020 г., съобщава Las Vegas Review-Journal, цитиран от Актуално.ком.

Според обвинението Абрамовс е използвал различни имена на компании, включително National Investment Group Corporation, National Legal Advisors In Care Of и National Investment Group, когато кандидатства за помощи.

В заявление мъжът твърди, че NIGC има 18 служители със средно месечно възнаграждение от 64 797 долара. В друго пък лъже, че NIGC има 49 служители с ведомост от 55 235 долара, според федерална наказателна жалба.

Общо се твърди, че той е измъкнал чрез измами 1 986 737,46 долара от програмата.

Твърди се, че е използвал средствата за закупуването скъпи коли като Bentley Continental GT Convertible за 260 982 долара, Tesla 2020 и луксозни жилища в Лас Вегас на цена от 225 000 до 415 000 долара.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай