Цветелина Грахич разкри тайни от кухнята за попфолк бранша (снимка)

Ето ги и тях

Цветелина Грахич разкри тайни от кухнята за попфолк бранша (снимка) | StandartNews.com

Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк бранша и на какво са подложени изпълнителите

Тя отново е до болка откровена и от нейните думи стават ясни много неща, за които до този момент не сме се замисляли. 

Бившата вокалистка на Слави Трифонов реши да е тази, която да извади на показ мръсните тайни на лекия жанр и да отговори на много любопитни въпроси на консуматорите на чалга ритмите.

„По-лесно ми е да ходя на ранни участия, не дискотеки. Дискотеката е една голяма кръчма с по-голяма сцена. Може да се пее на живо и там, но е трудно. Последиците са на другия ден да останеш без глас. Пускат се плейбеците, но се забелязва, хората ще те оплюят, без да знаят защо си го направил и защо си принуден. Но всичко идва от звука. 90% от клубовете в България нямат добър звук и нещата звучат по този начин, по който и в дискотеките“, разкри тя при гостуване в подкаст наскоро. 

Това обяснява защо голяма част от представителите на фолка прибягват до плейбека. Правят го дори най-пеещите. Друг е въпросът, че има и такива, които рискуват гласа си и показват уважение към своята публика и въпреки всичко пеят на живо, пише showblitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай