Член на Бон Джоуви прихвана вируса

Дейвид Брайън заразил и жена си, двамата са под карантина

Член на Бон Джоуви прихвана вируса | StandartNews.com

Дейвид Брайън – един от основателите и кийбордист на култовите „Бон Джоуви“, се е заразил с коронавируса. Музикантът лично съобщи новината. Разболял се е преди седмица в дома си в Ню Джърси.

„Първите симптоми бяха грипоподобни – лека температура, дискомфорт и главоболие. Скоро след това цялото тяло започна да ме боли и беше трудно да ставам от леглото. Дни по-късно слезе надолу към дробовете ми и вече се наложи да отидa на преглед“, разказва Брайън пред „Variety“.

Дейвид звъннал да личния си лекар, който имал достъп до тестове за коронавирус. След два дни резултатите излезли позитивни и на музиканта били предписани антибиотици. Само два дни по-късно той започнал да усеща техния ефект. Сега се е изолирал в дома си в компанията на съпругата си, която споделя неговата диагноза, но не проявява тежки симптоми.

„Благодарен съм, че при нея минава по-леко. И двамата сме под карантина, но това показва съвсем ясно, че различните хора преживяват вируса различно“, сподели Брайън в Инстаграм. Той успокои последователите си, изтъквайки, че това все пак е грип, а не чума и припомни да се спазва социално дистанциране, за да се намали разпространението на Ковид-19.

На музиканта му остава още една седмица под карантина, след което ще си направи още два теста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай