Чия е тази министерска съветничка

Новият босненски министър за правата на човека Милош Лучич изненада всички като си взе секс бомба за съветничка

Чия е тази министерска съветничка | StandartNews.com

Новият босненски министър за правата на човека и по въпросите на бежанците Милош Лучич изненада всички като си взе секс бомба за съветничка.

Марина Шевкушич е известна с това, че през 2016 г. беше втора подгласничка за Босна и Херцеговина на конкурса Мис Планета Земя. Шевкушич сподели в една от социалните мрежи, че има има диплома за международни отношения. Тя е работила като проект мениджър на Академията за усъвършенстване Фючър, предназначена "за всички, които имат афинитет към модата", предаде агенция Хина, цитирана от БТА.

За началник на кабинета си Лучич е назначил Младен Божович, който първоначално беше кандидат за министерския пост. Кандидатурата на Божович беше отхвърлена в парламента от депутатите от партиите на босненските мюсюлмани, които настояваха на този пост да бъде назначен човек с подходяща професионална квалификация.

Вместо него беше назначен Лучич. Той е известен с две неща. Първо, че  са му трябвали цели 12 години, за да завърши частен университет. И второ – че е повтарял една година в гимназията. И Лучич, и Божович са от Демократичния народен съюз, малка партия, която стана част от властта благодарение на коалицията си със Съюза на независимите социалдемократи на Милорад Додик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай