Честито! Певица на Слави ще става мама

Лилия Стефанова от "Ку-ку бенд" ще роди през април

Честито! Певица на Слави ще става мама | StandartNews.com

Вокалистката на Слави, която преди броени дни обяви, че е минала под венчилото, ще става майка. Благоевградчанката очаква своята първородна дъщеричка през април. "Много съм щастлив за дъщеря си", признава бащата на булката отец Петър Стефанов.

Фамилията на Лилия е тясно свързана с църквата. Баща й е свещеник в благоевградския храм "Въведение Богородично", а майка й Аделина е секретар на църковната канцелария. Именно в храма, в който служи баща й, Лили и депутатът Станислав Балабанов се вричат във вечна вярност. Венчавката се състои на 12 декември в изключително тесен семеен кръг, а младоженците пазят в тайна близо месец новината за женитбата си.

"Заради пандемията не сме правили голяма сватба, в църквата бяхме само най-близките - младоженците, кумовете им - другата ми дъщеря Марти и съпругът й Борислав, родителите на Станислав, които дойдоха от Пловдив, и аз. Дори съпругата ми Ади не беше, защото й се наложи да постъпи в болница", разказва бащата на булката.

Младоженците живеят заедно от 3 г. Запознават се покрай работата си. Лилия е беквокалистка в "Ку-Ку бенд", а Станислав работил като репортер в телевизията на Слави Трифонов. Отец Петър признава, че до голяма степен се налага да избързат със сватбата заради бременността на Лили, пише "Хотарена".

Бебето, което се очаква да се появи на бял свят през април, ще наложи нови рокади в "Ку-Ку бенд". Лилия със сигурност ще трябва да си вземе почивка от шоуто и известно време няма да пее заедно с колегите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай