Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

На 3 август 2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Крум Кюлявков" жк. „Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Крум Кюлявков" от ул. „Никола Габровски" до ул. „Владимир Трендафилов"
бул. „Д-р Г.М.Димитров" бл. 62, ул. „Никола Габровски" бл. 61

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 32 кв."Дианабад"

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 3 август 2016 г. (сряда), във връзка с провеждане на мини тест във вилна зона „Симеоново" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
жк. „Света Магдалена"
комплекс „Симеоново Ривър парк"
комплекс „Витоша Вилидж", комплекс „Симеоново Резиденшъл парк", комплекс „Манастира"
вилна зона „Малинова долина" от ул. 192 до ул. 206
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: вилна зона „Малинова долина", ул. „Бистришко шосе"; кв. „Симеоново" пред кабинков лифт „Симеоново".
На 3 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Витоша" жк. „Иван Вазов" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. „Витоша" от ул. „Янко Забунов" до ул. „Забърде" (нечетни номера)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай