Част от София остава на сухо заради ремонти

Засегнати са част от кварталите „Владая”, „Надежда” 1 и „Овче купел” 1

Част от София остава на сухо заради ремонти | StandartNews.com

София. Ремонти оставят три софийски квартала без вода днес. Заради авария тази сутрин пресъхнаха кранчетата във „Владая”. Засегнати са живеещите на улиците „Върбите”, „Челадинка”, „Ивето”, „Бели брег” и „Алеко Константинов”. От „Софийска вода” съобщават, че там се извършва ремонт на уличен водопровод, който ще продължи от 6 до 12 часа.  

Планирано е спряна водата в жилищни блокове 106, 107, 108, 113, и 114 в „Надежда” 1. Там се изпълнява инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и прилежащи сградни отклонения на алея до блок 103. Районът остава на сухо от 9 до 21 часа.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Цар Борис ІІІ” оставя без вода от 10 до 22 часа ул. „Горица”, ул. „Войводина могила” и бул. „Овча купел”.

Ако ремонтът в засегнатите райони продължи над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска. За живеещите в „Надежда” тя ще бъде пред бл. 108, а за западния локал на „Цар Борис III” – на кръстовището на бул. „Овча купел” и ул. „Зелена ливада”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай