Чарлз копнее да гушне внуците. Какво предложи на Хари?

Той е поканил сина си и семейството му на гости при следващото им посещение в Обединеното кралство

Чарлз копнее да гушне внуците. Какво предложи на Хари? | StandartNews.com

Принц Чарлз е подал маслинова клонка на сина си Хари - той е поканил него и семейството му на гости при следващото им посещение в Обединеното кралство, разкриха близки до тях източници.

Принцът на Уелс изразил твърдото си желание те да отседнат при него и да прекара достатъчно време с внуците си. Той не е гушкал Арчи откакто бе шестмесечно бебе и все още не е виждал внучката си Лилибет Даяна, която се роди миналия юни.

Предложението за събиране на семейството за първи път, откакто Хари и съпругата му Меган решиха да напуснат кралските палати и да се установят в Калифорния, било направено от наследника на Елизабет Втора още в навечерието на Коледа.

Но добрите намерения на дядото поставили сина му Хари в сложна ситуация, тъй като той смята, че завръщането има "твърде голям риск" по отношение на сигурността.

Предполага се, че Хари и Меган със сигурност ще положат усилия да присъстват на събития за празнуване на платинения юбилей на кралицата през юни, пише dir.bg.

Говори се, че Хари е потвърдил на роднините си, че ще присъства на възпоменателната служба за покойния си дядо принц Филип в Уестминстърското абатство, която е планирана за април. Ще трябва обаче да се разреши въпроса с охраната му по време на престоя, тъй като вече не се ползва с такава за високопоставени лица, отказвайки се от титлата си. Херцогът на Съсекс обмисляше да съди правителството за това.

Придворни източници издават, че принцът на Уелс е провел няколко задушевни и приятни видео разговори със сина си Меган и децата през последните няколко месеца. На Чарлз много му липсвали внучетата и натъжен, че не ги вижда. Близките му го описват като фантастичен дядо и че ако нещо му липсва в живота, то е възможността да опознае децата на Хари.

"Това е нещо, което той се надява да поправи и покани Меган и Хари да му гостуват, когато поискат, чака ги с нетърпение", докладват вътрешни хора от Бъкингам.

Хари и Меган, които сега живеят в имение за 11 милиона британски лири в Монтесито, Калифорния, не са били извън САЩ след преместването им през 2020.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай