Чарли Шийн спал с 5 000 жени

Чарли Шийн спал с 5 000 жени | StandartNews.com

Актьорът криел от любовниците си, че е серопозитивен

Една от "богините" му - порноактрисата Бри Олсън, обяви, че ще го съди

Публичното признание на Чарли Шийн, че от четири години е ХИВ-позитивен, хвърли в ужас не само неговите фенове и цял Холивуд, но и интимните му партньорки, с които той е бил през годините. Общият им брой според мнозина е над 5000 и повече от 500 в последните четири години, в които е бил носител на вируса.

Най-малко шест жени са се обърнали към юристи и подготвят искове срещу известния холивудски актьор, твърди сайтът за знаменитости TMZ. Жените са казали, че са имали интимни отношения с Чарли Шийн, с и без предпазни мерки, но и в двата случая той не им е казал, че е носител на ХИВ вируса.

Бившата порно актриса Бри Олсън бе първата, която обвини някогашния си партньор, че е скрил от нея информацията за здравословното си състояние. Тя живееше месеци наред с него и беше една от "Богините" - така чичо Чарли наричаше жените, с които споделяше леглото и дома си дни наред и всички вкупом изпадаха в оргии и мощно дрогиране.
"Чарли изобщо не ми каза, че е болен. Гледах интервюто, в което той твърди обратното: че е доверявал на всичките си любовници за опасността. Това обаче не е истина", заяви Бри Олсън.

Бившата приятелка на звездата от "Двама мъже и половина" уточни, че веднага си е направила тест, който се оказал отрицателен, но въпреки това тя се страхувала, че името й завинаги ще остане свързано с ХИВ скандала. Олсън заяви, че ще съди бившия си и ще иска огромно обезщетение.

Чарли Шийн може да има сериозни проблеми със закона, тъй като в щата Калифорния са незаконни незащитените полови контакти с хора, които знаят за своето заболяване.
Наказанието за такъв случай е шест месеца затвор.

Самият Шийн обаче преди два дни обяви, че винаги е използвал предпазни мерки и е невъзможно да е заразил някой друг. На него му се наложи да направи ужасното признание в национален ефир, тъй като години наред плащал на изнудвачи милиони, за да пазят тайната му. "Това с предпазните средства изобщо не е истина. Ползваше презервативи много рядко. В къщата му постоянно имаше вакханалии, които протичаха без контрол", твърдят пък уплашени от болестта му жени, с които той е имал контакт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай