Чарли Шийн обявява за прокобата СПИН в ефир

Чарли Шийн обявява за прокобата СПИН в ефир | StandartNews.com

Известната холивудска звезда Чарли Шийн се очаква днес да разкрие, че е ХИВ-позитивен. Това ще стане по американския ТВ канал NBC, откъдето вече обявиха сензационното пряко включване, съобщават People и TMZ.

NBC News анонсира в понеделник, че Шийн ще "разкрие лична новина" ексклузивно на живо, но повече подробности не бяха дадени.

Петдесетгодишният Шийн, които през 2011 г. загуби главната си роля в хитовата поредица"Двама мъже и половина", до голяма степен остана извън светлината на прожекторите. За предположението за лична драма в живота му, обяви "Стандарт" преди седмица, но до момента няма официално потвърждение.

Близки до актьора намекваха, че той се бои да огласи, че е ХИВ-позитивен, за да не разочарова феновете си.

Актьорът е известен с безразборните си сексуални контакти, най-вече с порно звезди, както с редовните оргии, съпроводени с наркотици. Излезе информация също така, че 50-годишният Шийн е започнал ударна медикаментозна терапия с помощта на най-новите препарати за лечение на СПИН.

Шийн е известен с участието си както в драми и екшъни, така и в комедии. Сред най-популярните му филми са "Взвод", "Смотаняци", "Тримата мускетари", "Уолстрийт" и сериалът "Двама мъже и половина", който той бе принуден да напусне заради несъгласие на продуцентите да му увеличат хонорара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай