Чарли редувал мании с депресии

Чарли редувал мании с депресии | StandartNews.com

За мен това е част от живота, казва Шийн

Чарли Шийн страда и от биполярно разстройство, при което се редуват периоди на вманиаченост и приповдигнатост с депресия. Призна го сам в "Шоуто на д-р Оз". Това е втората поява на звездата от "Двама мъже и половина" в предаването. Миналата седмица там той разкри, че вече не си пие лекарствата срещу вируса на ХИВ, а се е подложил на алтернативно лечение в Мексико. "Диагнозата ми е била поставяна от достатъчен брой хора, че да се замисля, че трябва да й обърна внимание. Маниакалното поведение обикновено е най-големият проблем при отклонения със злоупотреба с вещества и алкохол. Когато не се друсам, това всъщност не се случва", каза той. На въпрос дали смята да взема лекарства, с които да подпомогне лечението на симптомите, актьорът отговори:

"А какво друго могат да "поправят"? Със сигурност ще помисля дали да вземам медикаменти. Винаги съм смятал, че смяната на настроенията е част от живота. По-честен не мога да бъда. Тъкмо я приех като част от грима си и гледам на нея като на... интересна вселена."

Катрин Зита-Джоунс също има биполярно разстройство. През 2011 г. тя влезе в клиника, за да се лекува. Певицата Деми Ловато пък разказа, че след лечение вече може да се контролира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай