Бургазлия се блъсна в електрически стълб

Трима са с опасност за живота след инциденти в страната

Бургазлия се блъсна в електрически стълб | StandartNews.com

Серия от инциденти в страната. Бургазлия пострада тежко след удар в електрически стълб. 23-годишният младеж се е блъснал с лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вчера, 2 септември, в бургаския квартал "Банево". Несъобразената скорост е причината за станалото проишествие. Младежът е с фрактура на лявото бедро и контузия на черепа. Настанен е за лечение в отделение "Реанимация" на МБАЛ – Бургас и е с опасност за живота.

Още един човек от страната е с опасност за живота след инцидент на пътя. Мотопедистът е катастрофирал в Благоевградско, обясняват от ОДМВР - Благоевград. Около 17.35 часа мотопед „Симсон", управляван от 54- годишния водач от с. Илинден отнел предимството на лек автомобил „Мицубиши Колт". 44-годишен гръцки гражданин е карал автомобила.

Вследствие на сблъсъка между мотопеда и колата е пострадал водачът на първото превозно средство. Той е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев с опасност за живота. Пробата за алкохол на водача на лекия автомобил е отрицателна. Образувано е досъдебно производство по случая.

Дете бе ранено при пътен инцидент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Около 17.30 часа вчера, на ул. "Марин Дринов" лек автомобил „Фолксваген", управляван от Й. Н. на 29 години от Панагюрище, блъснал пресичащото платното 12-годишно момче. Детето е настанено в болница.

27-годишен мъж от Долна баня е друг пострадал вчера, но при побой, съобщиха от ОДМВР - София. Около 14.20 часа в понеделник в РУП-Костенец са се обадили за сбиване в училищна сграда в Долна баня. Изпратен е патрул на мястото. Пострадалият е транспортиран във филиала за спешна медицинска помощ в Костенец.

Иззети са веществени доказателства след огледа на полицаите. Побоят е нанесен в класна стая на втория етаж на училището от криминално проявения В.И., който е на 23 години. Негови съучастници са били роднините му- А.И. на 43 години и Е.И. на 47 години. Дългогодишна непримирима вражда между двете фамилии най-вероятно е причината за побоя.

Пострадалият мъж е в УМБАЛСМ „Пирогов" с фрактура на черепа, опериран е и има опасност за живота му До момента В.И. се укрива от органите на реда, а съучастничките му са задържани за 24 часа, съобщават още от МВР.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай