Бум! От кого е детето на Камелия

Какво разкри фолк певицата

Бум! От кого е детето на Камелия | StandartNews.com

Певицата беше лаконична по отношение на раждането на детето. Говори се, че то е от сурогатна майка. В тайна е и неговото име. В интервю за Star Reporters тя споделя, че успява да съчетава майчинството с кариерата си.

“Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие. В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа” – разказа попфолк певицата.

За това дали я е променило майчинството, обяснява: “Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е един път, който си е извървян много осъзнато, много завършен процес, така че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях готова за това нещо, то се случи в момента, в който аз съм наистина готова и мога да съчетая прекрасно двете неща, да ме изпълни и да дам всичко от себе си за моето дете”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай