Бритни Спиърс с тайна сватба

Бритни Спиърс с тайна сватба | StandartNews.com

Лос Анджелис. Бритни Спиърс ще мине под венчило с приятеля си Джейсън Трауик на скромна церемония.
"Това ще е трети брак за нея. Предишните две сватби бяха помпозни, но после всичко се разпадна и тя вече си е научила урока: фанфарите невинаги са гаранция за разбирателство в брака. Бритни е убедена, че ако сега церемонията е скромна, този път ще й потръгне", споделя анонимен източник, близък до двойката.


Според него засега датата на церемонията не е определена, тъй като певицата е заета с това, да издирва млади таланти в хитовото риалити "Х-Фактор". Щом шоуто обаче приключи, великият ден ще бъде официално определен.
На сватбата й ще присъстват само семействата на двамата, кумовете и неколцина от най-близките им приятели. Бритни не криела колко е развълнувана, въпреки че това е третото й заставане пред олтара. На церемонията ще присъстват и отрочетата й - 6-годишният Шон Престън и 5-годишният Джейдън Джеймс. И двамата малчугани са харесали много новия приятел на майка им, който се държи с тях като със собствени деца.


Бритни в момента е съдия във втория сезон на американската версия на "Х-Фактор", където председателства заедно със Саймън Кауъл, Деми Ловато и Ел Ей Рийд. За своето участие в сезона мацката ще получи 15 милиона долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай