Бойко и дамата с пръстените се целунаха

Много ме ядоса с този лук, каза премиерът на Даниела

Бойко и дамата с пръстените се целунаха | StandartNews.com

Сопот. Примирие с целувка сключиха премиерът  Бойко Борисов и дамата с пръстените от Сопот Даниела Генкова в понеделник.  “Мир!”, обяви министър-председателят по време на посещението си в града. Той се ръкува и дори се разцелува с дамата. “Много ме ядоса с този лук”, призна й Борисов.

“Виждаш какво сме направили за завода. Не може всичко да се оправи с пръчица”, каза още той. “Приемам мира и аз също се извинявам. Но, г-н Борисов, разберете, че гладът е най-страшен и омаловажава всичко друго”, отговори му Даниела. “И аз сключвам мир, простила съм му отдавна”, отсече категорично тя, цитирана от Блиц.

Сопотчанката привлече вниманието на премиера, когато на един от протестите му изпрати филия с чубрица и глава лук със заръката да се храни с това, което тя яде всеки ден. Борисов се ядоса и попита как окичена със златни пръстени жена има толкова постна трапеза.

Премиерът: Няма да продадем ВМЗ за лев

"Няма да продадем ВМЗ за един лев и всеки работник ще бъде осигурен". Това каза пред работниците от ВМЗ Сопот министър- председателят Бойко Борисов. "Искам гаранция за всеки работник в предприятието, че получава заплата, а ако има съкратени, че ще имат работа и пари, за да се прехранват", обяви Борисов. Той обеща да дойде в предприятието отново след един месец. Този период премиерът даде като срок на ръководството на завода да осигури работа и да намери начини за оздравяване на предприятието. Като пример Борисов посочи оздравителната програма на заводите "Терем", "ОЦК- Кърджали" и мините в Рудозем и Мадан.

 



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай