Бомба за Алек преди финала на "Ергенът"

Пикантно разкритие

Бомба за Алек преди финала на "Ергенът" | StandartNews.com

Почти стана време за финала на "Ергенът", но около главния герой Алек продължава да витае известна мистерия. 

Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор, е какво е накарало младия бизнесмен да стане част от романтичното риалити. На обяснението, че той е там да намери бъдещата си жена, която да му роди 6 деца, никой не вярва. Очевидно той не е там и за да даде тласък на кариерата си, както предишните двама ергени.

Най-правдоподобното обяснение до момента дойде от две от участничките, които вече отпаднаха, а бяха считани за фаворитки – Валерия и Екатерина. Първата се появи в подкаста „Надкаст”, но явно беше довела и приятелката си от шоуто, която няколко пъти се обади зад кадър, пише vihrogon.bg. 

В предаването, излъчвано в YouTube, Валерия повтори, че си е тръгнала разочарована от „Ергенът”, защото Алек се опитвал да ѝ дава насока в живота. На въпрос дали тя е разбрала, защо той е станал главен герой в риалити шоу, тя заяви, че няма обяснение.

Алек Младенов е влязъл в „Ергенът” не по собствена воля, а заради изгубен бас. С кого точно е бил облогът и защо условието е било той да стане третият Ерген, засега е мистерия. Явно обаче Алек не е могъл да се отметне от баса и така се превърна в шампион по целувки в досегашната история на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Ели
преди 1 седмица

Няма такова тъпо предаване, честно! Събрана от кол и въже измет, някакъв с вид на дете със специални образователни потребности, жаден за женски ласки, които предвид нелепата си външност не би получил в реалния живот. Отврат!!!

Откажи
Ани
преди 1 седмица

Това момче нямали достойнство ами се занимава с тези простотии Как може да се занимава цяла България с тази пошлост.

Откажи
Ани
преди 1 седмица

Това момче нямали достойнство ами се занимава с тези простотии Как може да се занимава цяла България с тази пошлост.

Откажи
Жжжжэф
преди 1 седмица

Тоя е като излязъл ат някоя турска сапунка.

Откажи
Е.А.
преди 1 седмица

Алек завършва френска гимназия. Некадърен да завърши висше, дори с бонус богат татко. Фирмата на баща му е с годишен оборот над 2 милиона лева. Но затова се иска икономика или инженерство,заради камионите.

Откажи
Пламбо
преди 1 седмица

Тези момичета които са в "Ергенът" нямат никакво самоуважение. Участват в някакъв харем, в който Ергенът ги ослюнчва подред. Това не е хигиенично. Да не кажа направо, че е гнусно! А Ергенът е влязал там, защото е неудачник! Един успешен мъж винаги ще има рояк жени около себе си и няма нужда да влиза в реалити шоу, за да си намери жена.

Откажи