Богатите също плачат: Илон Мъск с разтърсващо признание СНИМКИ

Милиардерът разсъждава защо хората не бива да живеят прекалено дълго

Богатите също плачат: Илон Мъск с разтърсващо признание СНИМКИ | StandartNews.com

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск  разкри, че е самотен и често има само кучето си до себе си след раздялата му с поп звездата и майка на две от децата му Граймс. 

50-годишният милиардер Мъск призна пред  главния изпълнителен директор на Business Insider  Матиас Дьопфнер в интервю, че понякога е бил изолиран след разпадането на брака си, пише Daily mail.  

Илон Мъск и Граймс присъстват на гала-концерта на Небесните тела: Мода и католическото въображение на института за костюми в Метрополитън Музея на изкуствата

„Има моменти, когато съм самотен“, каза той. „Сигурен съм, че има моменти, когато всеки е самотен. Ако работя върху ракетата и просто оставам в малката си къща сам, особено ако кучето ми не е с мен, тогава се чувствам доста самотен, защото просто съм в малка къща сам без куче.

Имението на Илон Мъск в Тексас, където той казва, че сега прекарва по-голямата част от времето си сам с кучето си

"Малката" къща на Мъск, където остава сам с кучето си

Граймс вече се е прекратила връзката им. Според Page Six , 33-годишната музикантка се среща с Манинг, на 34 години, и сега "живеят заедно" в дом в Остин, Тексас.

Според изданието, транссексуалната бивша офицерка от армейското разузнаване Манинг е запазила апартамента си в Бруклин, Ню Йорк. Няма  никакви други подробности за това как и кога е започнала да се среща с Граймс. 

Твърденията бяха публикувани  ден след като Граймс  разкри, че милиардерът е приветствал второто им дете, родено чрез сурогатна майка.

Репортажът за предполагаемата връзка на Граймс и Манинг идва часове след като Граймс потвърди в Twitter, че се е разделила с Илон за втори път, три месеца след като се роди детето им. 

Твърденията бяха публикувани един ден, след като Граймс (виждана с Илон и техния син X Æ A-12), 33-годишна, разкри, че милиардерът тайно е приветствал второ дете чрез сурогатно дете.

Тя не сподели кога точно е станала раздялата, но темата й в Twitter за раздялата е била „харесана“ от официалния акаунт на Манинг. 

Манинг е била лишена от свобода от 2010 до 2017 г. за нарушаване на Закона за шпионажа. 

Докато продължава да размишлява, Мъск каза на Допфнер, че компаниите му не работят върху продукти, които увеличават продължителността на живота на хората, защото той не смята, че хората трябва да живеят по-дълго - това би „задушило“ обществото. 

50-годишният Мъск, който признава, че е самотен след раздялата с поп звездата Граймс, беше попитан в интервю защо не работи за увеличаване на дълголетието или хората.  

„Не мисля, че трябва да се опитваме да накараме хората да живеят дълго време“, каза той.

"Ако те не умрат, ние ще останем със старите идеи и обществото няма да напредне".

Мъск каза, че това вече е проблем в Съединените щати.

В момента Джо Байдън, на 79 години - най-възрастният мъж, който някога е бил президент.

Мъск казва, че основателите на Америка е трябвало да поставят максимална възраст, на която вече не можете да се кандидатирате за длъжност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай