Бившата на Гришо иска деца от новия си мъж

Но в подходящото време

Бившата на Гришо иска деца от новия си мъж | StandartNews.com

Бившата изгора на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер, отпразнува първата си годишнина с новото си гадже Том Евънс. Изпълнителката от "Пусикет долс" признава, че е напълно готова да направи следващата голяма и важна стъпка в живота си и да има деца от бившия ръгбист. В откровено интервю с британския вестник "Mirror", певицата разкри, че неведнъж сериозно е мислила върху въпроса за тяхното съвместно бъдеще и определено вижда в него наследници.

"Той е моят мъж, мъжът на мечтите ми. Със сигурност искам да имаме деца, но в подходящото време. В момента е малко сложно, тъй като за следващата година имам планирано музикално турне. Въпреки това, винаги съм искала да създам семейство", споделя хавайката пред таблоида, предаде Дир.

Певицата, която освен с Гришо миналото се срещаше с автомобилния състезател Луис Хамилтън, определи настоящата си връзка с Евънс като истинска благословия. "Щастлива съм, че имам толкова нормални, но стабилни отношения с Том, както и време за самата себе си. Той е не само мой партньор, но и най-добър приятел", разкри брюнетката.

Откровенията на Шерцингер бяха провокирани от последните слухове, че двамата с любимия ѝ вече се опитват да направят бебе. Един от приятелите на Евънс каза пред "The Sun", че Том приема хранителни добавки за репродуктивно здраве.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай