Бивша на Сираков литна по италианец

Дениз Хайрула намери утеха в Монако в обятията на бизнесмена Никола Димола

Бивша на Сираков литна по италианец | StandartNews.com

Само дни, след като се сбогува със своя любим Христо Сираков, Дениз Хайрула намери утеха. Плеймейтката е в Монако при мастит италиански бизнесмен. Тя замина заедно с друга своя колежка Ана-Мария Чернева, за да отбележат рождения ден на Никола Димола, който не за първи път загражда български сексбомби. В компанията на Никола са били Нора Недкова и "Мис България" Радинела Чушева, а в Инстаграм той усърдно напира и за вниманието на фолкпевицата Лияна, пише "България днес".

Сега дойде ред и на Дениз. Частното парти по случай празника на Никола се е състояло в едно от най-тузарските заведения в Монте Карло. Докато Дениз пуска само свои снимки от фоайето на луксозен хотел, колекционерът на български плеймейтки издаде, че са заедно. Димола сподели няколко снимки, на които е в компанията на красивата Дениз. От тях ясно си личат интимните им отношения. Хайрула, която е облечена в оскъден розов латексов тоалет, не се е отделила от бизнесмена цялата вечер. "С моя супер български модел", пише богаташът под еден от кадрите с красавицата, станала известна като една от последните любими на покойния Христо Сираков.

"Ах, как искам пак да те прегърна! Пак да се срещнем, знам, че ще се срещнем, дано е по-скоро", ридаеше Хайрула само преди дни, когато разбра за кончината на Сираков.

Очевидно 25-годишната плеймейтка е решила да гледа от розовата страна на нещата, както самата тя пише под снимката с латексовата поличка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай