Бистришката Ванга видя края на едната война, но отправи предупреждение за другата

Прогнозата на Искра Караколева

Бистришката Ванга видя края на едната война, но отправи предупреждение за другата | StandartNews.com

Феноменът Искра Караколева живее в китното село Бистрица в полите на Рила планина, над Дупнишкия парк. От 45 години при местната пророчица идват хора от страната и чужбина за съвет или предсказание. Често я сравняват с Ванга заради точните й прогнози, колоритния й изказ и интонация.

Сега тя сподели прогнозата си за войните, като изтъкна, че се вижда краят на размириците в Украна.

"Още малко и ще свърши. Не знам обаче дали няма да се избута и тая година до края, но поне до лятото ще се стрелят там яко. Опасявам се, че в Израел няма да спрат скоро. Опасенията ми са, че там може да стане и по-лошо, отколкото е в момента. Дано да греша, но това виждам аз", каза Караколева пред "Телеграф".

Тя коментира и дали ще има природни катаклизми у нас: 

"Земетресения ще има, но не сериозни. Човек ако гледа статистиката, то всеки ден земята се люлее, но с нисък магнитуд. И така ще си е. През годината надолу към Турция, Анадола ще има по-сериозни трусове. След време и румънците ще имат проблеми, няма да е нещо чак кръвопролитно."

Пророчицата заяви още: "Хората да бъдат спокойни, работа ще има за който му се работи, защото в последно време нещо започна май малко да ни мързи. Все гледаме високите заплати, какво можем да вземем, а не какво да дадем. Да, никой от младите сега в провинцията не иска да работи за 1200 лева, но да не би когато ние сме стартирали работа, да сме получавали повече. Човек отнякъде трябва да започне стаж, пък после ще се ориентира. А само по кафенетата на центъра и с цигарите не става."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай