Би Ти Ви с важно решение! Ще ядоса много хора

Свързано е с обичан сериал

Би Ти Ви с важно решение! Ще ядоса много хора | StandartNews.com

Със сигурност ще има мнозина ядосани след очаквано решение на родна телевизия. 

Зрителите, който внимателно следят „Опасно изкушение“ по bTV, ще бъдат неприятно изненадани от предстояща промяна.

До 7 декември включително, сериалът "Опасно изкушение" ще се излъчва на bTV от вторник до четвъртък, в периода от 22:00 до 23:00 часа. След тази дата, от 11 декември, сериалът ще премине към ежедневно излъчване - всеки ден от седмицата, в часовия интервал от 21:30 до 22:30 часа, но по различен канал - bTV Story, което е новото име на bTV Lady, предаде gledai-me.com.

"Опасно изкушение" е турски сериал, който се радва на значителна популярност в родината си и се излъчва на турския канал FOX за шест сезона, от 2018 до 2023 година. В България той се предава от юли 2021 година и бързо спечели сърцата на милиони зрители.

През своето развитие, сюжетът на сериала претърпява редица промени, включващи добавянето на нови актьори и напускането на други. В актьорския състав присъстват както участници, които са част от сериала от самото начало до края, така и такива, които се появяват само в определени сезони.

Например, Севда Ергинджи, изпълняваща ролята на Зейнеп, участва в първите два сезона, след което се връща за шестия и последен сезон.

Зрителите, за да не пропускат новите епизоди на "Опасно изкушение", трябва да сменят канала. Сериалът започва да се излъчва всеки ден от 11 декември на bTV Story.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай