БГ филми и романтична комедия сред новите попълнения в селекцията на А1 Видеотека

Джордж Клуни и Джулия Робъртс се превъплъщават в бивши съпрузи в романтична комедия

БГ филми и романтична комедия сред новите попълнения в селекцията на А1 Видеотека | StandartNews.com
  • Втората част на българския филм „Завръщане“, „Билет до рая“ и „Усмивка“ са сред заглавията, на които абонатите на A1 Xplore TV ще могат да се насладят в А1 Видеотека през февруари.

„Завръщане 2“ е продължението на българския филм, в който четирима приятели от детството се връщат в родния си град Пловдив. Този път, предизвикателството, пред което се изправят, е застрояването на див плаж на брега на Черно море, където техният приятел Бранимир, чиято роля се изпълнява от Башар Рахал, има заведение. Крайната им цел е мястото да бъде опазено и превърнато в любима дестинация, на която приятелската компания да се събира всяко лято. За да спасят плажа, те решават да заснемат филм, с който да съберат необходимите средства. Историята е красив урок за важността на приятелството и предизвикателствата, пред които ни изправя животът и е част от новата селекция филми, които А1 видеотека предлага на своите абонати на интерактивната телевизия A1 Xplore TV. Зрителите, които не са успели да гледат първата част на историята „Завръщане“, или искат да си я припомнят, също могат да я открият във видеотеката на Xplore TV.

За любителите на романтичните комедии „Билет до рая”, с участието на Джордж Клуни и Джулия Робъртс, ще осигури приятно време пред екрана. Световноизвестните звезди се превъплъщават в бивши съпрузи, готови на всичко да спрат грешката, която според тях дъщеря им Лили е на път да направи. Тя току-що е завършила университет и силно влюбена в местен младеж, когото среща на почивката си в Бали. Историята до последно държи в напрежение зрителите дали родителите на Лили ще успеят да осуетят необмислената сватба или ще се избият помежду си. Филмът е чудесен за семейна вечер пред домашния екран или за приятелско събиране и ще разсмее дори най-сериозните филмови критици.

За феновете на мрачните жанрове, този месец селекцията на А1 Видеотека предлага ужасяващия трилър “Усмивка”. Историята разказва за терапевта д-р Роуз Котър, която става свидетел на брутално самоубийство на неин пациент, а скоро след това започват странни явления. Случките са плашещи и необясними, а най-страшното е, че ги вижда само и единствено тя. Оказва се, че зло същество с променливи форми е по петите на жената, а единственият начин да оцелее е като самата тя се изправи пред чудовището на собственото ѝ минало. Филмът е типичен представител на хорър заглавията и перфектно допълнение към списъка на всеки фен на ужасите.

В А1 Видеотека абонатите на A1 Xplore TV могат да избират между повече от 25 000 заглавия на филми и сериали от богато разнообразие от жанрове. Те могат да разчитат на филмово съдържание всеки месец с качествена картина и превод. Филмовите заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти. Благодарение на изкуствения интелект, платформата се учи от предпочитанията на зрителите и с времето предлага заглавия според техния вкус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай