Без чадър на Ерос

Без чадър на Ерос | StandartNews.com

Италианският идол опитва български гозби

Ерос Рамацоти кацна вчера и късно вечерта се срещна с журналисти в "Гранд хотел София". За концерта му днес в "Арена Армеец", който беше разпродаден преди месец, организаторите припомнят най-важните правила, които меломаните да спазват.
Входовете на залата ще бъдат отворени точно в 18,30 часа. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Ерос до изчерпване на местата.

Допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".
Шоуто на Рамацоти ще започне точно в 20 часа като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички да са заели местата си до тогава. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове и прочее. Не се допускат и чадъри, въпреки че утре го дават дъждовно.

Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Междувременно стана ясно, че Ерос ще отдели няколко часа, в които да разгледа столицата и да опита някои от класическите български гозби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай