Бен Крос пише автобиографията си

Бен Крос пише автобиографията си | StandartNews.com

Добрич. Холивудската звезда Бен Крос разкри в Балчик, че започва да пише своята автобиография, която ще е автобиографичен роман. Писането обаче по никакъв начин не означава край на киното, категоричен е той. Има три проекта, които предстои да реализира в края на годината. Дотогава обаче може да си позволи да пише. Актьорът бе в Балчик на откриването на изложбата на скулптора Янко Бонев в Двореца и приятно изненада присъстващите, като направи вокални джаз импровизации по време на изпълнението на саксофониста от Добрич Красимир Костадинов. Музиката е голямата страст на Бен Крос, който е световноизвестен театрален и филмов актьор с филмография от над 80 филма и участие в множество театрални постановки и от 2005 година живее в София.

"В Балчик съм, за да подкрепя своя приятел Янко Бонев. В артистичния свят на България той е много известен човек. В по-широкото българско общество не е известен толкова, колкото талантът му заслужава", каза още актьорът.

Що се отнася до американските продукции, които се снимат у нас, като „Недосегаемите", Бен Крос обясни, че не ги е гледал, тъй като не е негов тип филм. Американски филми се правят в България по една основна причина. Защото икономически би било невъзможно да се снимат в САЩ. Най-важното нещо е, че всеки един от тези филми дава работа на стотици български хора. Причината американците да дойдат тук не е да дадат работа на българите, но де факто това се получава, сподели Крос и допълни следното: "Това, че американски продукции се снимат в България, по никакъв начин не означава, че американското кино е в криза. Няма такова нещо американското кино да е в криза. Това е машина, която не е спирала да работи от 1898 г. Някои проекти, за да могат да бъдат финансирани и направени, са направени тук, защото цената е наполовина от това, което ще бъде в Америка. И, ако цената, на това, което се предлага тук не беше толкова ниска, нямаше да има американски филми, които да се правят тук".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай