Азис и Владо Пенев избиха рибата - познаха Книгата

Панелистите вече действат в пълен синхрон

Азис и Владо Пенев избиха рибата - познаха Книгата | StandartNews.com

Както "Стандарт" позна още в началото, Милена Славова изскочи от маската на Книгата. Рок кралицата на България заби на макс вечния хит на Шиниъд О'Конър "Nothing Compares 2U" и Владо Пенев най-накрая изстреля успешно попадение, което обаче беше предизвестено от пророка Азис още в първите издания на "Маскираният певец". Професор Цонев от "Откраднат живот" също така отбеляза първата двойна победа в шоуто: в новия епизод позна още гост маската на вечерта - Лъвът, зад която се криеше Тото от "СкандаУ". 

Панелистите вече започнаха да работят в пълен синхрон и дори достигнаха до консенсус относно самоличността на една от маските, която тепърва предстои да падне. Азис и компания са убедени, че под ярките обръчи на Макаронът се крие Деси Слава.

Три артистични дуела се разиграха в поредното издание на "Маскираният певец". Мозъкът се изправи срещу Бебето, Палячи влезе в битка с Макаронът, а Хищницата застана срещу Книгата. Ники Станоев, Рафи, Люси Дяковска, Теди Кацарова, Дара, Райна, Милица Гладнишка и други се наредиха сред предположенията на звездния панел, в който специален гост беше актрисата Марта Вачкова.   

„Така влязох в ролята, че сама не можах да се позная! Детето ми ме заподозря, но аз не казах нищо до края! Моят глас е много специфичен, не мога да избягам от него, но твърдо мога да кажа, че изкарването в шоуто беше уникално!“, сподели Милена секунди след свалянето на маската.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай