Август идва с конфликти

Август идва с конфликти | StandartNews.com

Пазете се от големи авторитети, ще ви вкарат в заблуждение

Загърбете егото и капризите, водят само до задънена улица

Интересни звездни съчетания подчиняват атмосферата и оформят характера на седмицата. Сред тях са вибрациите от Слънце/Сатурн, Венера/Уран и Венера/ Марс.

Ще започна с част от тълкуванията за силата на връзка Слънце/Сатурн, по която се съди за характера на човека или на интересуващото ни събитието.

Слънцето и Сатурн олицетворяват личността и историята, а техните съчетания - моментното им съотношение и качествата на тази неразривна и неотменна взаимообвързаност.

В контекста на настоящата прогноза, хармоничната астрологична постановка Слънце/Сатурн е един от акцентите й, защото осветлява реалността. Когато тези две небесни тела са в точен аспект, личността и обществото си взаимодействат. Този път усилията им са в една и съща посока.

По средата на това лято, Слънцето и Сатурн - топлината и студът, се прегръщат, за да напомнят, че превратностите на съдбата ни правят по-силни.

Следващата връзка е Венера/Марс.

Тя ще е най-силна в края на юли, когато хора, натоварени с известност и авторитет в обществото, ще се опитат да вкарат околните в заблуждение.

Те едва ли ще срещнат сериозна съпротива. Кой не иска да чува хубави неща за себе си и да забрави за реалността?
Началото на август е изпълнено с недоразумения във всички сфери, провокирани от остри междуличностни конфликти.
Неовладяването на прищевките, изпускането на парата през капризи и самоцелни изяви, са сред причините, които ще отведат отношенията до задънена улица. Едновременно с горния аспект, връзка Венера/Уран активно спомага реализацията на замисленото.

Стоп. Прибързано е да се радваме. Нека първо да си отговорим дали сме внимавали, докато сме си пожелавали? Важно е да се знае, че бихме могли да използваме само положителната страна на връзката Венера/Уран, ако не задоволяваме прищевки и не ласкаем егото си. Вместо това, тяхната енергия да вкараме в организирането на летни занимания, отдих, кратки пътувания, излети.

Овен

Бъдете изобретателни

Стараете се много. Човек ще реши, че ще повдигате планини. Със сигурност, ако става въпрос за забавления. Не че работата ви плаши, но сега искате да се разнообразявате. Чудесно намерение и правилно решение. Периодът съдържа подобаващите за целта вибрации. Моля, погледне написано за аспекта Венера/Уран и пробвайте да приобщите околните. Не се страхувайте да експериментирате. Ако сте изобретателни на работната площадка, ще изникват идеи с свързани с тях предложения. С интуицията си предусещате приближаването на етапа, подходящ за настъпление на трудовия фронт, но сте наясно, че не е необходимо да бързате. За подготовка имате поне няколко седмици. Дотогава, моля, наслаждавайте се на свободните минути и позволете на своя ум да се чувства свободен. Така той ще прекроява реалността и ще ви помогне да я преоткриете.

Телец

Провокирате неразбирателства

Тупате топката. Умишлено задържате нещата, а отвън изглежда сякаш делата ви боксуват. Готови сте да критикувате и да роптаете срещу всеки и всичко. По такъв начин се възползвате от енергията на аспекта Слънце/Сатурн. Силното им присъствие от територията на зодиакалния Лъв, ви подтикват да сте критични, основно към другите, да оценявате чуждото поведение и постъпки като неправилни, прекомерно амбициозни. Нужно ли е да казвам, че така сами си създавате проблеми и провокирате неразбирателства. Рационалният поглед към ситуацията настоява да ограничете контактите си, да работите по възможност самостоятелно. Така си спестявате грижи, а и ще контролирате разходите, които, според звездните предписания, трябва да се намалят. Предлагам ви да посветите дните от 1 до 5 август на семейството си и да се стремите отношенията ви там да са хармонични.

Близнаци

Смело сменяйте работата

Новости, събития и желание за начинания е описанието на седмицата ви. Това не са мечти. Очакват ви пътувания, срещи с хора от далеч, обмяна на полезни идеи, които ще използвате за осъществяването на проектите си през предстоящата есен. В резултат, идват приходи и стабилизация на авторитета ви. Явно сте се възползвали в пълен обем от вибрациите от аспекта Венера/Уран. Ще допълня, че няма проблем да поразвържете кесията си, ако искате да разнообразите делника си. Мнозина ще направят много повече - ще се спретнат да подсигуряват средствата, необходими им за покупка на жилище, имот или за основен ремонт на дома. Тази тема усилено се дискутира в края на юли, което не пречи на активността ви по отношение на професионално-служебни дела. Там ви очакват успехи около 2 август. Ако се налагат промени, започнете с тях точно тогава. Пред другите демонстрирайте позиция и кураж.

Рак

Сменете статуса генерално

Вие сте отворени към света, миролюбиви сте и сте оптимисти. Убедени сте, че сте избрали верен подход към живота. И успявате във всичко, независимо от намесата на Слънце/Сатурн. Те искат да ви стреснат, да ви вменят, че подценявате силата на обществената машина. Не се поддавайте. Действайте, според първоначалния си план. Всяко отклонение от тази линия води до отлагане във времето на нещата, които трябва да случат сега. За да успеете, се нуждаете от вяра. Преживявате важна житейска фаза, част от процеса на себеопознаването. Тук няма място за страхове и колебливост. Близките ви хора установят, че сте изключително внимателни към техните потребности и ще ви отвърнат със същото. Синхронът във взаимоотношенията ви помага да вземете важно решение в лично-семейния живот. Вероятно е дошъл моментът да промените статуса си и то не само във фейсбук.

Лъв

Стискайте по-здраво кесията

Свидетели сме на синхрон между Слънцето, Венера и Марс, които поощряват вашите желания. Вие гледате пред себе, без да обръщате глава назад. Продължавайте в този дух. Дните от края на юли до 2 август не са подходящи за начинания в работата или за стартиране на идеи в бизнеса. Те са добри за отпуска. Мнозина ще се включат в благотворителни и меценатски акции. Други ще подпомогнат обществени кампании. Все пак, внимавайте, склонни сте на щедри жестове. Преценявайте възможностите си преди да дадете обещание. Покрай всички тези важни задължения, не забравяйте да зарадвате близките си. Очаквам щастливи събития в дома ви. Те не са само добро стечение на обстоятелства, а са плод на усилията ви за подобряване на семейния климат. Успели сте да постигнете целта си.

Дева

Време е за малко отдих

Не се оплаквате, а и няма защо. Дните ви предлагат постоянно възможности за разнообразяване на делника. Точно от това се нуждаехте, както и от пълно разтоварване. Толкова напрегнати бяхте през предишните дни. Вярно е, постигнахте много, но и се уморихте. Сега разпускайте. Не са ви необходими овации, а спокойствие. В същото време, присъствието на връзка Слънце/Сатурн ви подтиква да се противопоставяте на опитите за манипулация от страна на близки хора, които настояват да им изпълните едно или друго желание и одобрите тяхно намерение. От една страна, разбирате защо го правят, но от друга, искате те сами да осъзнаят какво правят. Говорете с тях, моля, без да се конфронтирате. Сигурна съм, че в този случай е задължително да се доверите на силата на убеждаването и на разубеждаването. Пофилософствайте с тях на тема: преходността на живота и непреходността на любовта.

Везни

На прага на нови възможности

Аспектите на седмицата, на чието разтълкуване посветих въведението, са се наговорили да развълнуват вашия живот. Първи при вас идват вибрациите Венера/Марс и вие заживявате с ритъма на лятото. Няма сила, която да ви отнеме убедеността, че има толкова много неща, които можете да направите, докато тялото и духа ви са във ваканция. Звездните характеристики не го оспорват, дори ви подпомагат да осъществите намеренията си за пътувания, срещи и познанства. Те разкриват нови хоризонти. Част от вас живее интензивно в настоящето, докато друга планира бъдещето. Върху коя от тези задачи вие ще се съсредоточите, зависи от личната ви ситуация. Мога единствено да ви посъветвам да не затваряте прибързано нито едната, нито другата страница. Моментът позволява разчупване на представи, поведение и е подходящ за обявяване на намерения. Още на 3 август ще се убедите, че се справяте чудесно при непознати обстоятелства и че сте разполагали с още таланти.

Скорпион

Важни разговори на 3, 4 и 5 август

Време е да теглите чертата. Под нея е резултатът от половин година целенасочени усилия. Ще се изненадате колко много сте постигнали. Нуждаехте се от тази оценка. Комбинацията от Венера/Марс завърта обстоятелствата в последния момент и вие ги виждате от добрата им страна - че сте на финалната права от един важен професионален период. Надявам се да не сте се преуморили и вместо на приемете фактите с ентусиазъм, да се поддадете на апатията. Междудругото, точно в края на юли няколко дни ваканция ще ви дойдат много добре. Дните са подходящи преди всичко за активен отдих. Онези, които не могат да си го позволят, нека да провокират въображението си да пораздвижи мисленето им, за да не продължат по стария, утъпкан път. Как да се ориентирате, че случващото се с вас е онова, от което се нуждаете? Разговори, срещи, обсъждания, проведени на 3, 4 или на 5 август, ще ви убедят, че управлявате ситуацията и че вашата дума се чува.

Стрелец

Освободете се от стреса

Не е необходимо да ви подтикват и надъхват. Вие сте готови за действия. Всеки един от аспектите, които управляват периода, пряко ви въздейства. На първо място, това са вибрациите Слънце/Сатурн. Огледайте още веднъж написаното за тях във въведението. Със сигурност ще заключите, че нищо не може да остане в тайна, следователно, вие трябва да сте готови да чуете оценки и критики. В същото време, убедена съм, че битовизмите и опростенческото мислене на някои хора направо ви вбесяват. Недейте, не избухвайте. Преди това да се случи, между 30 юли и 2 август позволете на тялото си да се освободи от напрежението и стреса. А защо не и от някои други излишества? Преценете дали кратък отдих или ваканция ще ви откъснат от дразнителите. Е, отпътуването не е единственият начин да им се измъкнете. Раздвижете мисълта си, измислете нещо друго, ако не можете да си позволите отсъствие.

Козирог

Концентрирайте се в службата

Чувствате се добре. Харесвате се. Околните забелязват, че сте в добро настроение. Остава ви да го поддържате. Планетните вибрации са вашите верни помощници. Надявам се, правилно да сте разчели техните послания, описани във въведението. Тогава ще чувствате и ще излъчвате онова, което искате околните да видят или да разберат. Разгарът на лятото при вас идва не само с предложения за отпускарски намерения. Очакват ви разговори по повод обсъждания на важни теми. За целта са подходящи 4 и 5 август. Това са най-напрегнатите дни от периода. Точно тогава препоръчвам да сте концентрирани и да се съсредоточите върху служебно-професионалните дела, да отказвате пътуванията. С други думи, моля, не смесвайте работата с удоволствието, за да не ви се видят твърде горещи предстоящите дни: един старателно подготвен проект може да се окаже безпредметен, ако позволите на емоциите да ви водят.

Водолей

Разнообразете рутината

Планирали сте всичко до последната подробност. Въпреки това, изненади не са изключени. Трябва ли отново да напомням, че Венера/Марс казва да не се разчита на рутината. Те настояват да се импровизира. Позволите ли си го, ще заживеете с ритъма на седмицата. Тогава неочакваните срещи и непланираните възможности за разнообразяване на рутината ще ви очароват. Присъствието на планети в срещуположния знак на Лъв - става дума за Слънцето и за Луната, която ще е там на 2 и на 3 август, стимулира вашите очаквания и ангажира съзнанието ви с намерения за нови проекти, чиято реализация е свързана с участието на още хора. Ваше задължение е да поддържате добрите отношения. Не знаете кой от контактите за какво ще ви се окаже полезен до няколко седмици. Живейте днес, но мислете за утре. Това трябва да е вашето мото.

Риби

Пазете се от подмазвачи и ухажори

Вие сте готови да действате. Тъй като сме в средата на лятото и на отпуските, не всички ваши намерения се реализират толкова бързо, колкото ви се иска. Заради ваканционния дух на август, ще ви се наложи да се поотпуснете и да отложите старта. Ще се подчините, но с неохота ще продължите да дебнете за удобен момент на нисък старт. Причината е, че с интуицията си предугаждате, че през първите дни от август започва важен етап за професионалната ви изява. Пооткрехнали сте завесата и сте видели нови възможности за просперитет на настоящото работно място, както и варианти за промяна на местоработата си. Тези мисли не ви дават мира. Само ще ви предупредя, че е наивно да разчитате на обещания. Поради намесата на аспекта Слънце/Сатурн, някой може да се възползва от ентусиазма ви за лична изгода. Не се доверявайте и се пазете от подмазвачи и ухажори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай