Астролози: Голямата дата е 21 декември, не 4 юли

Титанични промени започват от началото на юли до края на годината

Астролози: Голямата дата е 21 декември, не 4 юли | StandartNews.com

 

На 4 юли вcички плaнeти от Cлънчeвaтa cиcтeмa ce cъбирaт почти под eдин ъглoв ceктoр. Тoвa acтрocъбитиe нaкaрa тези дни мнoгo acтрoлoзи дa извaдят шокиращи прoгнoзи, припомняйки че пoдoбнo cъбиране на повече планети обикновено прoвoкирa рaзлични разрушителни cъбития кaтo вoйни, рeвoлюции, земетресения. Както и епидемии, на които вече сме свидетели.

Всъщност, такова събитиe нe ce e cлучвaлo в цялaтa иcтoрия нa cъврeмeннoтo чoвeчecтвo. Но то помни 1982 г., кoгaтo нeбecнитe тeлa ce cъбрaхa oт eднaтa cтрaнa нa Cлънцeтo в дъгa oт 95 градуса, а аcтрoнoмитe го нарекоха „Eфeктът нa Юпитeр“. Въпреки че тогава нaй-лoшитe прoгнoзи нe ce cбъдвaха, вулкaничнaтa aктивнocт ce увeличи мнoгoкрaтнo, последва войната в Aфгaниcтaн и eкcплoзиятa в Чeрнoбил.

Страховете от мрачните прогнози за датата 4 юли се разпалват на фона на пандемията от коронавируса и ретроградността на 6 планети по това време – Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Всичко това кара астролозите да предполагат, че това е една от най-запомнящите се години за днешните поколения, която ще срути досегашния свят и ще отвори пътя към нова епоха на човечеството.

Подобни опасения се споделят и от нумеролозите, които описват годината като подвласна на числата 4 и 22, но тъй като 22 е господарско число, тя се свързва предимно с него. И двете числа вещаят както скръб, така и навлизане в тайните на живота.  Промените ще се усетят много осезателно около средата на годината, защото тя ще мине през цели 6 затъмнения вместо обичайните 4, а най-отчетливите ще са по време на лятното слънцестоене и рождения ден на САЩ.

Според астролозите обаче най-голямото изпитание за света няма да е през лятото, а точно преди Коледа. На 21 декември ще сме свидетели на върховно съвпадение на Юпитер и Сатурн под знака на Козирога. Астролозите го наричат Кралският съвпад.  Той винаги обозначава края на един цикъл и началото на друг. За последен път такъв имаме през май 2000 г., така че си спомнете какво се е случило в живота ви тогава, защото сега може да има подобна ситуация.

За този съвпад астролозите предричат какви ли не катаклизми още от началото на 2020-та, някои от които вече изживяхме. Очакваният съвпад даже ще е троен: Плутон, заедно със Сатурн и Юпитер ще бъдат заедно в една точка в Козирог, като това ще доведе до доста резки и драматични събития в живота ни в личен социален, финансов, но и в световен мащаб. Това е нов етап, нова фаза, ново начало за всички нас.

Очакваният Кралски съвпад по време на зимното слънцестоене освен, че ще е първи от началото на ХXI век, той ще е съпътван от ретроградното едновременно движение на Меркурий, Венера и Марс. На всичкото отгоре съвпадението на Сатурн (господаря на кармата) и Плутон (господаря на смъртта) ще ни донесе неочаквани загуби. Предишните пъти, когато това се е случило, се разразява епидемията от СПИН, започва студената война и избухва Първата световна война.

Така че, със събирането на планетите под ъгъл на 4 юли започва началото на големите изпитания пред всички нас, като пик ще почустваме към края на годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай