Арестът на пияния англичанин в София (ВИДЕО)

Арестът на пияния англичанин в София (ВИДЕО) | StandartNews.com

Самолет с британски летовници кацна принудително миналата седмица заради агресивен пътник на летище София. Официално като причина беше посочено, че мъжът в консумирал алкохол, който сам внесъл на борда на самолета и в последствие влязъл в разпра както със стюардесите, така и с други пътници.

Появилото се вчера видео от самолета внася яснота какво точно се е случило на борда на самолета, който заради принудителното кацане закъсня с повече от два часа.

На видето се вижда как мъжът е отведен, което останалите пътници бурно аплодират. Човекът заснел видеото разказва пред английският "Мирър" : "В самолета бях заедно със съпругата си. Цялата случка беше изключително неприятна и груба. Кулминацията на скандала беше, когато една от стюардесите се опита да изведе пътника. Цялата случка доведе до двучасово закъснение и в всички пътници бяха изключително ядосани."

Друг пътник разказва: "В самолета имаше и една групичка младежи - на не повече от 20 години. Всички те изглеждаха и се държаха така, все едно за пръв път отиват на почивка без родителите си."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай