Анистън призна за Пит и дали ще има сватба

Актрисата разкри, че в семейството често й задават нетактични въпроси

Анистън призна за Пит и дали ще има сватба | StandartNews.com

По радиото SiriusXM 52-годишната Дженифър Анистън разкри какви отношения поддържа с бившия си 57-годишен съпруг Брад Пит.

„С Брад сме приятели. Приятели. Говорим си, няма нищо странно в това”, каза Анистън.

Актрисата стана новата героиня на списание People, където призна, че няма да се жени отново. Тя се раздели с втория си съпруг Джъстин Теру преди три години.

„Не ми е в дневния ред. Но ми е интересно да намеря страхотен партньор и просто да се наслаждавам на живота и да се забавляваме един с друг. Всички трябва да се надяваме. И не е задължително да се документира “, каза Джен.

Актрисата призна, че в семейството често й задават нетактични въпроси - например дали е бременна (Анистън няма деца) и дали ще се жени, след като в пресата се появиха слухове за личния й живот. След такъв натиск Дженифър беше принудена да потърси помощ от психотерапевт.

Сега тя признава, че е достигнала до хармония и е много щастлива: „Животът ми е много спокоен. Имам работа, която обичам, хора, които ми означават много, и прекрасни кучета. Просто съм много щастлив човек”, обобщи тя, предава БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай