Анелия и Емилия се счепкаха

Анелия и Емилия се счепкаха | StandartNews.com

София. Драмата между бившата и настоящата жена на Коко Динев отново се разрази. Двете фолк диви си размениха реплики през медиите. Фитилът беше подпален от Емилия, която призна пред списание LOVE style, че с някогашната на Коко имат много различни характери и не се харесват още от времето, когато записваха хитове с продуцента Тодор Димитров-Токича.

"Нашето неразбирателство не е само заради Коко. Видяла съм много лоши неща от Анелия. Дано да дойде ден, в който да мога да споделя какво се крие зад тази нейна усмивка", откровена е Емилия. Разразилите се слухове напоследък, че Динев се е върнал при бившата си изгора, може би са афектирали певицата. Анелия пък непрекъснато повтаря, че Коко е любовта на живота й. Във фолк средите дори започнаха да се правят облози дали бизнесменът ще заживее отново със сексапилната брюнетка.

Анелия не остана безучастна към приказките на русата си колежка. Тя сподели, че вече започва да я съжалява и че никога не е криела своята неприязън. "Настоящата партньорка трябва да уважава бившата", категорично заяви тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай