Анелия: Живея без мъж

С Коко Динев някога охладнели покрай грешна диагноза

Анелия: Живея без мъж | StandartNews.com

Анелия, една от дивите на родния поп фолк, живее без мъж и в момента дори не е влюбена. Певицата изля душата си по Нова телевизия, а от изповедта й стана ясно, че грешна диагноза някога я разделя с Коко Динев – бащата на вече 17-годишната й дъщеря Ивон. Бъдещата звезда е едва на 19, когато забременява. Именно тогава покрай различните изследвания й съобщават, че има рак – което, за щастие, няма нищо общо с реалното й здравословно състояние. Но заради стреса и психическото напрежение Анелия и Коко Динев охладняват един към друг, а след това се разделят.

Драмите при красавицата продължават – когато е на 21, умира баща й. Тя и до днес не може да си прости, че не е отишла на погребението му, защото не е искала да приеме факта, че вече го няма.

„Аз съм  изключително чувствителен човек - едновременно материален и духовен, който винаги е на двете крайности: черно и бяло. През последните две години усещам, че имам нужда от промяна и търся баланса. Когато реагирам спонтанно и крайно, е защото искам да се защитя. Хората виждат в мен новаторката, успешната, амбициозната, но всъщност душата ми е безкрайно чувствителна като на всеки Рак”, твърди Анелия. Тя споделя, че й е трудно да говори за любовта, защото има още какво да учи за нея. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай