Анджелина Джоли със собствено предаване

Актрисата ще продуцира предаване за BBC

Анджелина Джоли  със собствено предаване | StandartNews.com

Анджелина Джоли ще се съюзи с BBC, за да предостави на младото поколение подходящите средства, с които да открива и преборва фалшивите новини.

Актрисата ще бъде изпълнителен продуцент на „BBC My World“ – предаване, което ще анализира историите зад новините и ще предлага факти и информация, които да помогнат на децата над 13-годишна възраст да си изградят собствено мнение по важни международни теми. Поредицата ще изпозлва записите и материалите на радиостанцията „BBC World Service“. Продукцията е съвместен проект между Джоли и „Microsoft Education“.

„Като родител аз с радост ще участвам в програма, която цели да помогне на децата да научат повече за живота на своите връстници и да ги свърже. Надявам се това да им осигури достатъчно инфромация, за да могат да бъдат значими в областите, които ги интересуват“, коментира бившата на Брад Пит.

„BBC My World“ ще се състои от ежеседмични 30-минутни епизоди, излъчвани по „BBC World News“. Съдържанието след това ще бъде разпространявано по 42-те чуждоезични канала на BBC. Всичко ще бъде качено и онлайн във видеоканала на телевизията в „YouTube“ и на стрийминг платформата „BBC iPlayer. Всеки епизод ще бъде придружен от учебен сегмент, а учебни планове ще бъдат качени в сайта „Microsoft Education“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай