Андрей Слабаков лови костур за рождения си ден

Режисьорът черпи приятели с раци от собствената си мрежа

Андрей Слабаков лови костур за рождения си ден | StandartNews.com

Добрич. Костур, белица и раци изпълниха менюто за рождения ден на Андрей Слабаков миналата седмица. Режисьорът, който посрещна празника си на морския бряг, собственоръчно налови вечерята за аверите си.

Заедно със съпругата си Ернестина Шинова отмориха две седмици в любимия комплекс "Златна рибка" край Дуранкулашкото езеро. Там Слабаков се отдаде на новото си хоби риболова и явно слуката му е била много добра. На купона дошли много приятели на Андрей, включително кметът на Каварна Цонко Цонев, който му донесъл рок тениски за армаган. За празника си режисьорът получил и портрет, на който е изобразен на морския бряг с въдица.

Северното Черноморие се оказа любима дестинация и на Марта Вачкова, която за поредна година заведе дъщеря си Рада в Нейково. Селото се е превърнало в място за ваканция на художници, академици, професори, които имат свои къщи там.

Посланик Уорлик също отскочи до Каварненско, като за един ден обиколи нос Калиакра, паметника на адмирал Ушаков и мидената ферма в Дълбока. Агенция Стандарт Нюз научи, че посланикът е поканил на прощалното си парти в посолството в столицата кмета на Каварна Цонко Цонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай