Андреа с писмо до Кирил Петков, Линда и Лена. Признанието

Защо певицата нарича премиера в оставка икона

Андреа с писмо до Кирил Петков, Линда и Лена. Признанието | StandartNews.com

Фолк певицата Андреа, която се раздели с Кубрат Пулев, проговори дали е влюбена в премиера в оставка Кирил Петков. Горещият слух обиколи медиите и разтърси родния шоубизнес.

Андреа излезе със специален пост във фейсбук, от който става ясно, че тя няма любовни чувства, но симпатизира на политика Петков и на „Продължаваме промяната”

"Не знам кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков. Доброжелатели много. Но бързам да го разочаровам и него, и цялата сган от нищо неправещи писачи на сензации”, написа Андреа.

Ето какво още сподели певицата:

„Изключително уважавам и симпатизирам изцяло на ПППП и особено на Асен Василев и Кирил Петков. Това, което направиха е едно невероятно начало - да видим нашата България такава, каквато всъщност тя трябва да бъде. Изключително симпатизирам на цялото семейство на Кирил Петков, съпругата му Линда, която е неотклонно до него и отговорността, с която отглеждат 3 те си деца.

За Бога, та те на фона на всичко останало са като икони, без да преувеличавам. Намирам за пошло, злобно и завистливо некоректното намигване към дейността на Лена Бориславова. Но аз съм видяла в моята кариера доста по-голяма ненавист и откровена завист към таланта и качествата на хората. Няма да простят, че човек може да е умен, способен, красив!

Както е казал е един мъдър човек, в малка България има толкова злоба и завист, че ако се разпредели върху населението на света, той ще се взриви. Дано Линда да издържи на „българските традиции”. А на ПППП ще кажа – ние сме с Вас, всички прогресивни млади хора, които обичат родината си! Продължавайте напред, има още много работа! И добре, че Ви има.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай