Амбър Хърд изгасила фас в лицето на Джони Деп

Съдебното дело между бившите съпрузи е в разгара си

Амбър Хърд изгасила фас в лицето на Джони Деп | StandartNews.com

Джони Деп разкъсал нощницата на Амбър Хърд и започнал да й се присмива, хващайки я за гърдите – това бе заявено в съда във връзка с делото между бившите съпрузи. Тя твърди, че на 4 март 2015-а в Австралия актьорът я е приковал за маса и започнал да я души.

В съобщение до личния си лекар Джони е писал, че в суматохата е разрязал върха на един от пръстите си и пита как да третира раната. Той заявил, че Амбър е виновна за контузията и че тя е загасила фас в лицето му.

Въпросната кореспонденция между актьора и лекаря му беше предоставена в съда. Двамата са си разменяли съобщения на 7 и 19 март 2015-а. В тях Деп наистина пита джипито си как да постъпи, след което му благодари за помощта.

По случая адвокатът на актьора заяви: „Чутото в съда не е доказателство, не е нищо повече от лъжите на Амбър Хърд, които тя продава на таблоидите. Фактите са от значение. Тя твърди, че инцидентът се е случил вечерта. Клиничното досие обаче показва, че Деп е посетил следобед болницата, заради раната, причинена от нея. Двамата повече не са се засичали в Австралия. Опонентите ни са толкова оплетени в лъжите си, че дори не могат да спазват измислената последователност на действията.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай