Вторник,

Амбър Хърд изгасила фас в лицето на Джони Деп

От: Агенция Стандарт -
551
Амбър Хърд изгасила фас в лицето на Джони Деп
A
A
A

Джони Деп разкъсал нощницата на Амбър Хърд и започнал да й се присмива, хващайки я за гърдите – това бе заявено в съда във връзка с делото между бившите съпрузи. Тя твърди, че на 4 март 2015-а в Австралия актьорът я е приковал за маса и започнал да я души.

В съобщение до личния си лекар Джони е писал, че в суматохата е разрязал върха на един от пръстите си и пита как да третира раната. Той заявил, че Амбър е виновна за контузията и че тя е загасила фас в лицето му.

Въпросната кореспонденция между актьора и лекаря му беше предоставена в съда. Двамата са си разменяли съобщения на 7 и 19 март 2015-а. В тях Деп наистина пита джипито си как да постъпи, след което му благодари за помощта.

По случая адвокатът на актьора заяви: „Чутото в съда не е доказателство, не е нищо повече от лъжите на Амбър Хърд, които тя продава на таблоидите. Фактите са от значение. Тя твърди, че инцидентът се е случил вечерта. Клиничното досие обаче показва, че Деп е посетил следобед болницата, заради раната, причинена от нея. Двамата повече не са се засичали в Австралия. Опонентите ни са толкова оплетени в лъжите си, че дори не могат да спазват измислената последователност на действията.“


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички