Алла и Галкин гледат децата на Киркоров

Пугачова признава пред медиите, че се чувства възродена

Алла и Галкин гледат децата на Киркоров | StandartNews.com

Алла Пугачова е многодетна майка, която отглежда не само шестмесечните си близнаци Лиза и Хари, но и децата на бившия си мъж Филип Киркоров. Роденият във Варна певец се е посветил на подготовката за руското участие на Евровизия. А Алла и настоящият й съпруг Максим Галкин са поели грижата за домочадието в имението си в Гряз. Така двегодишната Алла-Виктория и едногодишният Мартин не скучаят, докато баща им работи. Приятелите на Алла се шегуват, че тя е готова за учителка.

"Вече имам график за деня, с какъвто преди никога не съм се справяла", призна звездата в ексклузивно интервю за "Комсомолска правда". "На три часа се случва хранене, къпане или пък нещо друго. Това са много приятни занимания за всяка жена. Дават ми сили. Става точно това, което исках. Мечтата ми се сбъдна - да бъда многодетна майка. Гледам моите сладури и тези на Филип", разказва удовлетворено Алла.

Всичките й отрочета са родени от сурогатни майки. Мартин на Филип се роди само няколко месеца, след като на бял свят се появи Алла-Виктория, кръстена на майка му и бившата му любима. Пугачова пък посрещна ин витро близнаците си през октомври миналата година. Тогава тя призна, че е била замразила яйцеклетки още преди 12 години.

Освен че работи усилено по представянето на сестри Толмачеви на Евровизия, Филип ще замине заедно с тях в Дания. Полуфиналите на конкурса започват на 2 май. Българската национална телевизия се отказа от участие тази година. Самият Филип при едно от посещенията си в София заяви желание да подготви нашия представител, дори да му напише песен, но тук така и не се намери мераклия, който да се възползва от това предложение. Сега кралят на руския поп е обещал да се върне от Дания с голямата награда и професионализмът му най-вероятно ще я спечели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай