Алесандра Амброзио язди камила в Дубай

Алесандра Амброзио язди камила в Дубай | StandartNews.com

Супермоделът Алесандра Амброзио си подари приказно арабско пътешествие. 34-годишната красавица е на почивка в Обединените арабски емирства заради "Дубай шопинг фестивал" - събитие, което се хвали за най-голямото по рода си в Близкия изток. То примамва туристи от цял свят вече 21 години и е истински парад на развлеченията и пазаруването.

Бразилката се разходи из пустинята и поязди камила, споделяйки това удоволствие със своите 5,5 милиона последователи в Instagram.

"Радвам се да се върна в един от най-любимите ми градове и да се почувствам като в "Хиляда и една нощ". Пустинята е толкова сюрреалистична! А и чух, че фестивалът е широко известен, на него се натрупва уникален търговски опит и е истински празник за хората", написа ангелът на "Виктория сикрет".

Амброзио ще бъде на фестивала до понеделник, когато той приключва, след което ще се завърне в родната Бразилия с дългогодишния си годеник - бизнесмена Джейми Мазур и двете им деца - Аня и Ноа. Преди да замине за Дубай, Алесандра взе 7-годишната си дъщеря Аня със себе си на Парижката седмица на модата, където тя дефилира в шоуто на "Балмен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай