Вторник,

Алена каза какво да не правим в годината на Черния воден заек

От: Агенция Стандарт -
6291
Алена каза какво да не правим в годината на Черния воден заек
A
A
A

Според Грегорианския календар е 2023 г., но днес китайският календар отбелязва 4721 г. По-какво ще се отличава годината на Черния воден заек? Светлана Тилкова - Алена гостува в студиото на "Тази неделя", за да сподели вълнуващи подробности.

"Съгласно най-древния календар в света - прабългарския - сме 7819 г.", каза Алена.

"Годината на Черния воден заек ще принуди политиците по света и у нас да признаят публично своите грешки", заяви тя.

"Единствено компромис между политическите партии, които ще участват в следващите избори, може да доведе до съставяне на стабилно правителство", допълни Алена.

"В икономически план няма да ни е много лесно - от гледна точна на това, че спаециално нашият народ забрави, че трябва да сме пестеливи и да не харчим ненужно", съветва тя.

"Българинът продължава да живее както през изминалите години - а трябва малко да се свие, малко да се огледа", допълва Алена.

"Забраните през годината са много сериозни: недейте да късате приятелства - съхранете ги. Съдбата поднася обрати - именно тези, които сте отдалечели от себе си, могат да се окажат най-ценни", казва тя.

"Трябва да се внимава с изневерите, защото дори семейните хора могат да си докарат проблем с извъбрачно дете и драмата ще е голяма", предупреждава Алена.

"Следващият ретрограден Меркурий е 21 април до 15 май. През февруари и март няма ретроградни планети, което е страхотно", допълва тя.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com