Александра отиде на среща с Ергена, дамите веднага я одумаха

Виктор отведе Алекс на острова на Клеопатра

Александра отиде на среща с Ергена, дамите веднага я одумаха | StandartNews.com

В последния епизод на „Ергенът“ Виктор Стоянов покани 33-годишната Александра на романтична разходка по стъпките на Клеопатра – последната царица на Египет.

„За мен Александра не е атрактивна, не е готина. Мисля, че той няма да я хареса, даже ще се отегчи“, коментира Дениз, когато момичетата научиха коя дама е избрана за дълга среща с вечеря. 

„Много съм доволна, че Сашето ще ходи на среща. Ще е много тихо и спокойно. За мен този ден е подарък“, сподели Габриела на Дениз.

Виктор отведе Алекс на т.нар. остров на Клеопатра, станал сцена за една от най-великите любовни истории. Тук Марк Антоний построява бани за нея. Това е и мястото, където двамата прекарват медения си месец. Сред останките на древния СПА център Виктор и Алекс се намазаха с мед и зехтин.

„Когато Виктор ме докосва, усещам тръпка. Нещо хубаво се случва в коремчето ми“, призна Алекс пред камерата на романтичното риалити.

По-късно, докато вечеряха на яхтата, двамата разговаряха дълго. "За мен любовта е споделеност. Споделени мигове, еуфория, тъга и интимност", призна Виктор. "Последната ми връзка бе с горчив опит, но пък ме научи на много. Болката ме затвори за една година", сподели Алекс.

В края на незабравимата вечер тя получи роза от Ергена. Когато се прибра в имението, Алекс сподели пред останалите момичета: „За мен е прекалено рано за целувка, но гледахме звездите. Имаше химия между двама ни“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай