Аларма за Никол Станкулова! Какво се случва

Синоптичката се върна към основния си проблем

Аларма за Никол Станкулова! Какво се случва | StandartNews.com

В последно време Никол Станкулова се е превърнала в ходещ скелет. Тя вече удари критичните 45 килограма.

Оказва се, че тя е надминала по кльощавост дори Галена и Светлана Гущерова, които са сред най-слабите популярни жени у нас.

Вероятно си спомняте, че преди години Станкулова водеше тежка битка с булимията и успя да я превъзмогне преди първата си бременност, но очевидно след втората се е завърнала отново при нея.

 Никол стана майка за пръв път през 2018 г., когато роди Теа. Три месеца по-късно тя се върна отново на работното си място и изглеждаше в перфектна форма, сякаш никога не е била бременна.

Тогава тя призна, че по време на бременността е качила едва 11 кг., които е свалила 5 дни след раждането и дори не е разбрала как.

При ръст от 174 см., нормалното тегло на Никол е 55 кг. Към днешна дата обаче стрелката на кантара е заковала 45 кг. Неведнъж е признавала, че не спортува, защото трудно намира желание и мотивация за такива занимания. Освен това се храни и хаотично.

Всъщност тя никога не е била пълна, защото от детските й години се занимава с моделство, а амбициозната й майка следяла изкъсо с какво се храни, за да не пълнее.

Именно контролът на родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите моделки я докарали до състояние на булимия, пише Уикенд. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай