Актриса спечели $600 със стриптийз

Констанс У напълно се отдала на ролята си в „Да свалиш Уолстрийт“

Актриса спечели $600 със стриптийз | StandartNews.com

Звездата от „Да свалиш Уолстрийт“ Констанс У разкри, че за подготовката си за ролята на Дестини е отишла да работи в стриптийз бар. Актрисата направи признанието на гости на „Шоуто на Кели Кларксън“.

„Бях под прикритие. Изкарах 600 долара в първата ми вечер, танцувайки пред непознати. Не лъжа, хич не е смешно. Направих си фалшиви татуировки на врата, боядисах косата си, отидох в клуб и поисках работа. Когато си гола, никой не обръща внимание колко си добра“, споделя звездата.

Констанс допълва, че дори сложила пилон във всекидневната си, за да се упражнява максимално за ролята си във филма с Дженифър Лопес. Тя признава обаче че още не е гледала лентата и най-вероятно никога няма да го направи.

„Не че не гледам филмите, в които участвам, но зависи от лентата. Ако има какво да науча от изпълнението си, ще го направя. Дестини претърпява сериозна трансформация в „Да свалиш Уолстрийт“. Ако седна да го гледам, ще започна да анализирам прекалено много, а това ще повлияе зле на бъдещите ми изпълнения. Но се радвам, че на публиката й хареса. Снимките бяха адски забавни“, коментира актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай