Адел крие връзка с по-възрастен

Адел крие връзка с по-възрастен   | StandartNews.com

Лондон. Адел била отгледана от самотна невръстна майка. Какво е било детството й, как е преживяла момента, когато получава кръвоизлив в гласната струна, и как веднага след операцията излиза на сцената? Оказва се, че вокалното чудо е доста потайна личност.

За нея не се знае почти нищо освен факта, че на 21-годишна възраст е получила вдъхновение от раздялата си с по-възрастния си приятел. До ден днешен не е известно кой е бил той, независимо от безбройните спекулации по този въпрос. В последната си книга "Адел: биография" журналистът Марк Шапиро се заема да промени всичко това. Компилирайки най-различни интервюта и описвайки отделни събития, Шапиро пресъздава увлекателната предистория на успеха на една от най-популярните музикални изпълнителки в света. Томчето излиза днес у нас с клеймото на "Сиела".

"С майка ми винаги сме били приятелки, но сега сме по-близки от всякога. Можем да разговаряме за всичко, и то не просто като майка и дъщеря", признава носителката на шест приза "Грами" пред Шапиро. За баща си обаче казва: "Ако някога го срещна, ще му се изплюя в лицето. Той няма никакво шибано право да говори за мен. Никога не съм имала баща."

Тези реакции на Адел са провокирани от появилата се във вестник "Сън" история на баща й за далечните дни, когато той е живеел с нея и с майка й. Според Адел фактът, че той е предоставил на вестника снимки от детството й, които малко хора са виждали, още повече влошава нещата. Тя смята, че постъпката му е много подла и представлява грубо вмешателство в живота й. А солидната сума, която е получил за интервюто и снимките, я прави още по-непростима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай