9 оригинални идеи за подарък на любимия мъж

Персонализираният подарък винаги е страхотна идея

9 оригинални идеи за подарък на любимия мъж | StandartNews.com

Подаръците винаги са били прекрасна част от празника на даден човек. Мъжете освен, че обичат да подаряват, обичат и да получават подаръци. Въпросът е как да знаем какъв е най-подходящият подарък за един мъж? Ако този мъж е вашият любим, то Вие несъмнено трябва да изберете специален подарък. Вероятно голямото разнообразие от идеи обърква още повече избора ви, но ние ще ви предложим няколко класически, но и оригинални идеи, с които можете да зарадвате вашия любим. Изберете нещо интересно, креативно и качествено, подходящи за всеки един празник.

Персонализираният подарък винаги е една страхотна идея, която изразява специалното лично отношение към любимия. Затова тук можем да ви дадем няколко предложения.

Бутилка вино с надпис по избор

Включва комплект от бутилка вино, която се намира в дъвена кутия с весел надпис „Честит Рожден Ден. Нека късметът те закриля! Здравето да те прегърне! Щастието никога да не те остави! Наздраве.“. Още от древността виното е сакрална напитка, която е била достъпно за малцина. Смята се, че виното попива душевността на създаделят си, на мястото където е расло гроздето, на емоциите на присъстващите, а всяка една глътка от него ни разкрива цял един нов свят.

Дървен шах

Това е един уникален и значим подрък, който определено би изненадал любимия. От епохата на Просвещението шахматът се приема като игра за самоусъвършенстване. Използва се по цял свят  за трениране на ума и логическото мислене.

Комплект за уиски с гарафа

Представлява луксозен комплект от 6 стилни чаши и стъклена гарафа. Един много добър избор за мъж, който е ценител на качествените питиета и естетизма.

Луксозен комплект колан и портфейл

Идеята за този тип подарък никога не може да излезе от мода. Двата продукта са изработени от естествена кожа и са поставени в подаръчна кутия. Този вариант за подарък може да се разглежда и като комплект, а двете му части могат да се подарят и по отделно.

Покер сет в метална кутия

Какъв по-мъжки жест от това да подарите на любимия си една истинска мъжка игра. Комплектът включва 200 броя чипове за американски покер с две тестета карти и зарчета, поставени в метална кутия.

Картина с три антични пистолета

Картината е поставена в дървена рамка, с размери 40х60 см. Тя има уникален винтидж стил, а по средата са разположени три антични пистолета. Този подарък е съкровище за един истински ценител.

Луксозен химикал Minister

Този вариант включва метален химикал в черно и златно. Има изключително елегантен вид и е подходящ подарък за мъж, който работи в бизнес сферата и често му се налага използването ѝ. Поставена е в стилна подаръчна кутия, която абсолютно завършва вида на подаръка. В асортимента от подаръци има и различни комплекти с химикалки, които не биха били по-малко атрактивен вариант.

Арт пластика

Ако любимият ви е ценител на изкуството, то определено би се зарадвал на голямото разнообразие от арт статуетки. Този подарък е страхотна идея, която може да украси дома на вашия партньор.

Визитник

Визитниците са поставени в подаръчни кутии, които допълват елегантната му визия.  По-малкият му размер в сравнение с портфейла създава удобство и практичност, а ако веднъж получи такъв подарък, любимият ви няма да спре да го носи със себе си.

Източник: Neostyle.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай