60-годишният Джони Деп взривява София!

Пристига заедно с Алис Купър и тяхната група

60-годишният Джони Деп взривява София! | StandartNews.com

Съвсем прясно навлязъл в ново десетилетие на живота си ще пристигне Джони Деп у нас - вчера закръгли телесната възраст на 60, макар по душа да е Питър Пан, и на 12 юни, понеделник, ще опъне струната си в "Арена София".

Те не са нормална банда, нямат амбицията да покоряват чартове, да продават албуми или да завоюват многохилядна армия от поклонници. Те са тук да се забавляват. И да забавляват нас. Да правиш и да слушаш музика, създадена с лекота и очарователна непретенциозност, е велико удоволствие. The Hollywood Vampires. След всеки концерт Алис Купър, фронтмен на формацията се заканва на следващия да изсмуче кръвта на почитателите им. 

Семейството на Деп е живяло в Кентъки в продължение на много поколения и много от предците му са живели в Съединените щати като цяло от 1600 г.

Неговото потекло включва английски, както и шотландско-ирландски, уелски, френски,  холандски, фламандски и немски корени.

Деп често е заявявал, че вярва, че има чероки или крийк гени, въпреки че това потекло никога не е било потвърдено от никое племе или генеалози. Запитан за произхода на фамилията си от Джеймс Липтън в "Inside the Actors Studio", Деп каза, може би на шега, че името му означава "идиот" на немски.

Джони страда от късогледство от раждането си и е почти сляп с лявото око. Твърди, че състоянието не може да се коригира с операция.

Джони има два брака, но не те са съществените връзки в живота му - много млад се жени за Лори Алисън, а в доста по-късна възраст за Амбър Хърд. Двете му съществени съжителства и забележителни жени в живота му са Уинона Райдър и Ванеса Паради. Казват, че Уинона е голямата му любов, че тя е откраднала душата му и всичката любов, която е могъл изобщо да изпитва, е била към нея и за нея.

Джони упреква себе си, че е виновен за края на отношенията им, тъй като не е предвидил колко публичното внимание ще ги засегне. 

По адресна регистрация Деп живее във Франция, Лос Анджелис и остров, който притежава на Бахамите. Разделя времето си във Франция между Meudon, предградие на Париж и вила в План дьо ла Тур, на час извън Сен Тропе в Южна Франция.

През 2012 година за започва връзка с Амбър Хърд, женят се, развеждат се, водят съдебна битка за клевети и домашно насилие. Джони е оправдан. 

Джони Деп е номиниран за три награди "Оскар" през 2004, 2005 и 2008 година, съответно за ролята си като Капитан Джак Спароу във филма "Карибски пирати: Проклятието на Черната перла", и ролите си в "Пътят към Невърленд" и "Суини Тод", като и трите номинации са за "Най-добър актьор в главна роля". Наречен е един от тримата най-добри актьори на своето поколение от Дъстин Хофман, колегата му в "Пътят към Невърленд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай