2015 - сватби на брега на Бяло море

2015 - сватби на брега на Бяло море | StandartNews.com

Шаферки подаряват спа процедури за моминско парти

Сватба на брега на гръцкото Егейско или Средиземно море. Това е новата мода сред бъдещите младоженци, които мечтаят да си разменят брачните клетви на фона на безкрайната синева и скалистия пейзаж. И тази година се очаква те да "наводнят" двата ръкава на Халкидики, става ясно по време на седмото изложение за сватбения ден в страната BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO в SOFIA HOTEL BALKAN -SHERATON.

Петдесет от най-добрите от сватбения бранш фирми представят новостите в организирането и приготовленията за сватбения ден и медения месец. Цените на венчавка на Халкидики са различни. Примерно пакет от три нощувки на база ултра ол инклузив е 418 евро за двойна стая. А тържествената сватбена галавечеря в ресторант излиза около 35 евро на човек с включени напитки. Всичко обаче е индивидуално. Посетителите на изложението разгледаха на място и красиви сватбени торти, които този сезон са с доста "практичен " вид - младоженците предпочитали особено сладките изкушения във форма на автомобил.

Изборът от покани за тържественото събитие също няма край. Те са фино изработени, романтични или пък ултрамодерни като решения. Сред халките пък преобладават класическите форми. Шампанско със златни частици обещаваше разкошен живот на влюбените. Икони, инкрустирани със злато и сребро, пък можете да купите за подарък. За моминско парти пък на изложението се предлага нещо по-различно - спа изкушение с парна или турска баня, сауна, антистрес масажи, ароматерапия, подарък изненада от кумата, шаферките или приятелките за булката.

Винтидж роклите хит

Тази година особено се котират и т.нар. винтижд рокли, които носят особена романтика. Думата винтидж се използва за стила на дадена дреха от периода 1910 - 1989 г. и означава "отлежало вино". Разбира се, вкусовете за идеалната булчинска рокля са различни. Празничните рокли за младоженката през тази година са декорирани с фина дантела, инкрустирани с камъни и мъниста, орнаменти по платовете, рокли от коприна в нюансите на бяло, екрю и шампанско. Цените варират- от 1000 до 6000 лв.

Режисьор ви прави кинозвезди

Сватба като на кино предлагат на изложението. За вашия сватбен филм можете да наемете професионален режисьор. Той прави предварителна подготовка, като представя проект за сценарий на младоженците, като се съобразява с техните желания. Така всеки, който получи филма, ще се информира детайлно за биографията на влюбената двойка, за семействата им, кумовете и гостите. Режисьорът прави оглед на домовете на младоженеца, кумовете и булката, обредната зала, църквата, ресторанта и изготвя режисьорски проект на филма. Той провежда и специален разговор с младоженците за поведението им пред камера, за да изглеждат перфектно. След като снимачният ден приключи, всички гледат видеокадрите и монтажа им и обсъждат получения резултат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай