$10 милиона за дъщерята на Пол Уокър

$10 милиона за дъщерята на Пол Уокър  | StandartNews.com

Медоу получи малка част от това, което баща й би изкарал

Дъщерята на Пол Уокър Медоу получи обезщетение от 10,1 милиона долара за смъртта му. Сумата идва от наследниците на Роджър Родас, шофирал автомобила "Порше Карера", с който двамата загинаха през 2013 г., пишат зад океана. Тъй като единствената дъщеря на актьора е все още на 17 години, парите са поверени на тръст.

Според адвоката на Медоу Родас е само частично отговорен за катастрофата и изплатената сума покрива "малка част от това, което Пол Уокър би спечелил като световноизвестна кинозвезда, ако животът не му беше отнет толкова трагично". Печалбите на седмия "Бързи и яростни" достигнаха 1,5 милиарда долара, превръщайки го в един от най-печелившите филми за всички времена.

Дълго време се говореше, че причината за смъртта на Уокър е в дефект на самия автомобил, тъй като световният любимец оцелял след удара, но починал от изгарянията заради запалване на колата. След четиримесечно разследвана полицията в Лос Анджелис обаче оправда "Порше" и обяви, че именно високата скорост, а не проблем с устройството, е виновна за гибелта на Пол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай