10 топ пророци и астролози: Какво ни носи 2021 г.?

България да използва благоприятното звездно време, за да формулира своята мисия

10 топ пророци и астролози: Какво ни носи 2021 г.? | StandartNews.com
  • България да използва благоприятното звездно време, за да формулира своята мисия
  • Вещаят тътен на оръжия и природни катаклизми, чертаят коренно различен живот


Улисани в земните неволи на чудовищната 2020 година с развихрила се пандемия, криза и смърт, нека вдигнем поглед към звездите и си припомним какво предсказваха астролозите година по-рано - рекордни 6 слънчеви затъмнения, съединение на планетите "чудовища" Плутон, Сатурн и Юпитер в знака на Козирог, полугодишен ретрограден Меркурий, пълен съвпад на Юпитер и Сатурн за първи път от 800 години и начало на нов жизнен цикъл в знака на Водолея. Всички тези уникални звездни събития се случиха в рамките на една година и сложиха началото на три дългосрочни цикъла от по 13, 20 и 33 години. Животът през 2020 обаче ни научи, че понякога дългосрочните планове нямат значение. Затова и днес всички се интересуваме от това - каква ще е 2021 година.  
Ще бъде по-леко, единодушни са водещите астролози по света. Причината е началото на новия звезден цикъл на Сатурн и Юпитер, който вече е под знака на Водолей. За последен път този 20-годишен цикъл започна в края на 2000-та година. Така, както началото на новия век ни донесе чисто нови събития, така колосални промени ще ни връхлетят и сега. Както в онези години на власт се появиха новите лидери - Владимир Путин за Русия, Джордж Буш младши - за Америка и Царят за България, така смяната на световния елит и сега няма да закъснее.
Разликата между тогава и сега обаче е огромна. Добрата новина е, че през 2021 г. превключваме от елемента Земя на елемента Въздух, което ни дава шанс да полетим високо над предизвикателствата. Преминаването на Сатурн и Юпитер в летящия Водолей ни предлага инструменти, с които можем да променим институциите си, да преодолеем расизма, да разрешим конфликтите, да се избавим от популизма и национализма, да се върнем към равенството и глобалното сътрудничество. Водолеят е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи. Съвпадът на Юпитер и Сатурн във Водолей, чието влияние ще усещаме през цялата 2021, е за първи път от XV век насам - времето, когато тъмните векове отстъпиха пред Ренесанса. Дали сега ще е същото? Предсказанията на най-известните гадатели и астролози не са идентични.  

1. Нострадамус: Въоръжен конфликт


Независимо, че е живял в Средновековието, много от прогнозите му са се сбъднали с голяма точност. Като тази, че хората ще разлютят природата и земята, и скъпо ще си платят за това. Днес сме свидетели.
Той говори още за великото преселение на народите в резултат на използване на химически оръжия и глобални военни конфликти. Сирия е само едно доказателство. А пророчеството, че големите беди на човечеството ще започнат от Изток днес много хора тълкуват, че е свързано с пандемията, тръгнала от Китай.
Ако това е вярно, означава че в близките 5 години може да избухне третата световна война. Дотогава много страни ще са в състояние на международни конфликти, а други ще преживяват перманентна нестабилност.
За тези времена Нострадамус предвижда целият свят, но главно Азия, Южна Европа и Америка да бъдат връхлитани и от множество стихийни бедствия - наводнения, пожари, жеги или студове.

2. Ванга: Земята ще се разтресе


В прогнозата си за 2021 и Ванга посочва, че се очакват стихийни бедствия, икономически кризи, както и сериозни проблеми за неколцина от лидерите на света. Твърди, че през 2021 година орбитата на Земята ще се промени, което ще доведе повишена сеизмична и вулканична активност на планетата. Мощните трусове в Турция и Хърватия само загатват, че годината ще е тектонична. В предсказанията й е включено опустошително земетресение в Америка, което ще донесе огромни вълни и урагани, и ще засегне други страни.
За Русия през 2021 Ванга вижда снижено благополучие и демографска криза. Това обаче ще й помогне да промени икономиката си и резултатите ще дойдат през 2024-а.
Предсказва още криза в Европа и религиозни конфликти на Изток. Когато говори за войната между САЩ и Китай, тя казва: "Старостта ще погуби страната". За Украйна твърди, че "Лястовичката ще се върне в гнездо", което някои тълкуват като замразяване на източните в региона конфликти.

3. Павел Глоба: Подготвя се нов световен проект


Астрологът, който преди бе много почитан в Русия, но вече е по-популярен на Запад, е известен с факта, че прогнозите му се сбъдват на 80 процента.
Глоба казва, че 2021 г. ще донесе сериозни глобални промени, защото слага основата на нова глобална ера заради сближаването на Юпитер и Сатурн. Твърди, че годината няма да е преломна, но ще бъде началото на събития, които следващите години ще доведат до хаос.
На световно ниво ще се появи проект, който ще има глобално измерение. Точно заради него ще стане грешка, която ще повлияе върху живота на хората по целия свят.
Той смята, че ситуацията в Русия ще повтаря тази през 2000 година, когато на власт идва Путин. Глоба твърди, че през 2021 г. ще се появи нов политически лидер.  
Относно Европа, Глоба е убеден, че Брекзит слага началото на разпада на Съюза.

4. Константин Дараган: Гради се новият свят


Дараган е един от най-нашумелите в света украински астролози, предсказал ковида и загубата на Тръмп, чиито прогнози се сбъдват на 96 процента.
Той смята, че през 2021 година ще започне да се изгражда "новия свят". Сегашната пандемия ще стихне през лятото, но в края на годината ще има повторение. Според него тази болест не може да бъде прогнозирана, защото не е пратена от звездите, но е убеден, че тя е прелюдия към нова много по-смъртоносна пандемия, с която ще се сблъскаме през следващите 20 години, най-вероятно още след 5-тата.

5. Александър Литвин: Пандемията - до средата на май

Един от най-тачените астролози в Русия, предсказал пандемията и разрушаването на установените порядки е Александър Литвин. Прогнозите му се сбъдват над 90 процента.
Според него 2021 ще е време на изцеление, не само физическо, но и духовно. Няма обаче да сме свидетели на новото, само ще метем пораженията от хаоса. То ще може да се създаде едва след като са извлечени поуките и се възстановят ценностите, изпуснати през последните години.
По отношение на пандемията, Литвин смята, че след 5 февруари болестта ще започне чувствително да затихва, но последствията ще се усещат осезателно до средата на май.
Най-вредно за 2021 г. ще е безделието. Пазарът на труда обаче рязко ще се измени, много хора ще променят не само професиите си, но и териториите, на които сега живеят, за да намерят нова работа. Ако в миналите години, хората са борели депресиите с алкохол, тази ще им наложи да я премахнат с усърден труд.

6. Влад Рос: Политическо напрежение


Рос е световноизвестен украински астролог, предсказал войната за Крим и падането на Янукович. Прогнозите му се сбъдват на 65 процента.
Той смята, че най-тежкото време през годината - ще е в самото й начало. Предсказва сблъсъци и въоръжени конфликти по света. Санкциите срещу Русия ще се увеличат, което ще доведе до по-нисък стандарт на живота. Предсказва и ново ръководство в Кремъл, което няма да воюва с Украйна. Твърди, че конфликтът в Донбас ще приключи.

7. Вера Лион: Идват ледени дъждове


"Казахската Ванга" е пророчицата, за която милиони хора по света вярват, че наследница на Ванга. Вера прогнозира финансовата криза и войните в последните 10 години.
Според нея нивото на световния океан през 2021 г. ще се повиши. Ледени дъждове ще валят по цял свят. Границите между държавите ще започнат да се променят.
Тя твърди, че догодина ще бъдат пуснати в продажба голямо количество летящи машини (б.а. автомобили), ще бъде конструиран и космически кораб, с помощта на който ще стане възможно да се направи нова експедиция до Луната.
Лион предсказва големи промени в света след смъртта на един от известните руски политици. Друго предсказание за Русия Вера направила след видение за лодка, която се спуска от огромна вълна и се опитва да не потъне. Така тя виждала Русия, опитвайки се да устои на западния натиск след завземането на Крим. Според нея част от санкциите срещу Русия през 2021 г. ще отпаднат, но Москва в замяна нямало да направи никакви отстъпки. Руските учени ще изобретят нови оръжия с невероятна мощ, непознати досега на човечеството.
В резултат на научни изследвания ще се стигне до ядрена експлозия, но щетите ще са минимални.

8. Абигия Ананд: Бягайте на село


14-гoдишният индийcки прoрoк предсказа през лятото на 2019 година коронавируса, а през лятото на 2020 - новата вълна от средата на септември.
Прoгнoзитe ce ocнoвaвaт нe caмo нa видeниятa му, нo и нa пoзициятa нa плaнeтитe.
Ананд предсказва трудeн пeриoд в живoтa нa чoвeчecтвoтo и през 2021 година. Възмoжнo e нaчaлoтo нa глaд, мaщaбни вoйни и прирoдни бeдcтвия.
Ocнoвният му cъвeт e дa ce прeмecтим в прoвинциятa и дa ce зaнимaвaмe cъc зeмeдeлиe, зaщoтo тoвa e eдинcтвeният нaчин зa oцeлявaнe.
Cпоред него сaмo пoлoжитeлнaтa нaглaca щe пoмoгнe нa хoрaтa дa прeживeят вcичкo, кoeтo ce cлучвa.
В хороскопите за 2021 година имало мнoгo cигнaли зa прeдcтoящи прoблeми, нo тoвa нe oзнaчaвa, чe вcички тe щe ce cлучaт нaвeднъж. Имa нeприятнocти, кoитo мoгaт дa бъдaт избeгнaти.
                
9. Гал Сасон: Нова мисия за България


Най-хитовият астролог в Лос Анжелис, един от учениците на Далай Лама, предсказва идването на новия свят през 2020.
Сасон твърди, че 2021 г. ще бъде като едно недоносено бебе, защото родителят - 2020-та, мина през тежки времена. Ситуацията сега той описва като една бременност, по времето на която бебето в утробата усеща много тежести - пандемията, карантината и всичко останало.
Колкото повече рушим природата, колкото повече я пренебрегваме, толкова повече болести ще ни атакуват. 2021 ще започне да ни учи да гледаме на природата по различен начин, така че когато тя се пробужда, да не ни е гневна.
За пръв път цялата човешка планета страда от едно и също нещо, в един и същ момент, изживявайки едни и същи трудности. Това не се е случвало никога преди, а оттук нататък трябва да се научим как да се свързваме с другите и в най-тежките състояние. Факт е, че последния път, в който Сатурн е бил във Водолей, е появява глобалната мрежа.
В звездната карта на България ще има важно астрологично събитие - нещо, което се случва точно сега, твърди Сасон. Представете си, че България е спяла като Спящата красавица, но 84 вместо 100 години, и сега Уран идва, за да я целуне като в принца в приказката и да я събуди. Юпитер, планетата на позитивните събития, се мести във Водолей и влиза в картата на България през февруари март. Той винаги е учителят, който ви шамароса през лицето, ако дадете грешен отговор. А сега той е в дома на идентичността, предстои да откриете какво трябва да води България. Какво трябва да означава "аз, българинът". България ще трябва да използва това благоприятно звездно време, за да формулира своята мисия. Какво искате да кажете на Европа, какво искате да кажете на света. Кои сте вие? Защото това е домът на идентичността. Последния път, когато се случи това за България бе преди 30 години, когато падна комунистическият режим.

10. Сергей Курапов: Важен е човекът, не парите


Сергей Курапов е руски астролог, директор е на Института по астрология, предсказал световната финансова криза и сриването на цените на петрола
21 декември 2020 г. откри пътя на важни промени, които ще доведат до настъпването на нова, светла епоха, казва Курапов. 2021 настъпва с края на епохата на Земята, която заслужено бе определена като "епоха на материализма".
За Въздуха е свойствено значението на личността - важна е човешката индивидуалност и именно тя трябва ще е една от най-важните ценности занапред. Ще властва хуманизмът, човеколюбието и това ще е свързано с факта, че човекът е най-важната ценност. И ако в първото двадесетилетие на двадесет и първи век господстваше регресивната вълна, то сега изпадаме вече в периода на криза на структурите, криза на системата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай