Звезди на търг заради художествената академия

Сани дарява екипа, Башар - жилетката

Звезди на търг заради художествената академия | StandartNews.com

Сани Жекова ще се прости с екипа си от Сочи, Башар Рахал с любима жилетка, а Параскева Джукелова с роклята, с която покорява Ню Йорк.

Дрехите на актьори, музиканти, писатели, спортисти ще бъдат оставени в ръцете на студенти дизайнери от художествена академия, за да им придадат нов живот. Те ще обновят тоалетите и след това почитателите на звездите ще могат да си ги купят от бутика Second Chance Shop. Магазинът отваря врати на 1 юни с търг в "Сердика Център" - тогава известните личности ще направят и ревю с новите версии на дрехите си. Всеки фен ще може да наддава за притежание на своя любимец. Събраната сума от каузата ще бъде използвана за подобряване на базата по моден дизайн в художествената академия.

Сред предлаганите одежди ще бъде още тениската, с която Йордан Йовчев работи по организацията на европейското първенство у нас. Луиза Григорова предлага блуза от клип на Джон Лоутън, а Дидо от D2 джинсите си. Към инициативата и ще се присъединят писателите Калин Терзийски и Захари Карабашлиев, които обещават кратък авторски текст в комплект с дрехата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай