Звезди, музика и изненади по bTV

Маратонът от кинохитове се редува с изповеди на интересни личности

Звезди, музика и изненади по bTV | StandartNews.com

Коледното настроение вече владее ефира на bTV, но акцентите в празничната програма предстоят. Много смях, изненади, качествени кино заглавия и вълнуващи музикални изпълнения очакват публиката. В дните между 23 декември и 1 януари ще се завъртят „Да преживееш Коледа“, „Ваканцията“, „Коледното украшение“, „12 кучета до Коледа“, „Женени до Коледа“, „Коледата на Пепеляшка“, „Коледа в страната на чудесата” и други. „Празничен мегахит“ всеки делник от 20 часа представя най-успешните филми, създадени през последните години. Впечатляващата панорама на седмото изкуство включва „Снежанка и ловецът” с Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, „Ловецът: Ледена война“ с Емили Блънт, Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, „На един черпак разстояние“ с Хелън Мирън, „Warcraft: Началото“ с Пола Патън и Травис Фимел, „Старата гвардия“ с Бил Патерсън, Марк Танди, „Шпиони“ с Джейсън Стейтъм, Джуд Лоу, Мелиса Маккарти, „Несломим“ с режисьор Анджелина Джоли, сценарий – братя Коен и други.

В „Тази неделя” на 22 декември екипът среща зрителите със сръбската „Сляпа Вайша” – единствената жена в света,  която стъпва по небето, защото вижда всичко наобратно. Професор Коста Костов ще разкаже за шанса да срещнеш любовта отново, а доцент Марин Генчев ще гостува заедно със съпругата си и седемте си деца.  Смях до сълзи гарантира забавния обзор на годината на писателя Георги Блажев. В студиото гостува виртуозният диригент Веско Ешкенази, а зрителите ще се върнат в култовите 90-те с  музика на „Тибетски сърца”, Мариус Куркински и Ирина Флорин с автора й Петър Дундаков. В поредицата „Менделсон” любовната си история ще разкаже актьорското семейство Албена Павлова и Емил Марков.

На 25 декември от 12, 30 часа е концертът на Веселин Маринов, а на 26 декември от 12, 30 е тв премиерата на шоуто „Както преди“ на Любо Киров. Зрителите ще изпратят 2019-а  с най-доброто от всички издания на “The Voice”. В първите часове на 2020 година концертите са два - от турнето Coca-Cola Happy Energy и на Деси Добрева.

В празничните дни от „Преди обед“ са подготвили срещи с популярни фамилии. Гости на Деси и Сашо са братя Аргирови, Асен и Сибина Григорови, Жени и Иван Лечеви, Силвия и Теди Кацарови, Елина и Игор Марковски.

Емблематичната поредица „Сготвено с любов“ ще се завърне с поредните празнични изкушения. Своите домове и кухни от Бъдни вечер до Нова Година ще отворят певицата Николина Чакъдъкова и нейната дъщеря, Лео Бианки и баща му, звездата на балета Никола Хаджитанев и 6-годишният му наследник, младите родители - певицата Мария Драгнева и рапърът бат Венци; влогърите Ивайло и Християна от айде.бг и други. Зрителите ще се срещнат още с Влади Ампов- Графа и неговата съпруга Мария, Радина Червенова и Константин Каменаров, музикално-артистичното семейство на Стенли, Локо и тяхната наследница Никол, както и за първи път в телевизионен ефир цялото семейство на певеца Орлин Павлов – неговата половинка Диана Великова и дъщеря им Елизабет. Зрителите ще научат каква е историята на емблематичната песен на Богдана Карадочева и Васил Найденов „Нова година“.

На 24 декември от 12, 30 часа в празничното издание на „Ловци на храна“ Chef Андре Токев ще даде интересни предложения за много вкусна Коледа. Той ще гостува в централния Балкан, за да открие рецепти и запазени традиции. Събин, верен на точния си нюх, ще опита  вкусна сланинка и греяна ракийка от балканджиите, а любезни домакини от Априлци ще му приготвят специална питка. Андре ще посети единствения в България открит музей на занаяти – Етъра. Токев пази скъпи детски спомени от това място, а сега ще се срещне с наследствени занаятчии, защото „Народ, който не поддържа традициите си, е обречен на забвение.“ Там кулинарят ще се научи как се изковава нож в огъня, ще чуе тайни от майстор шекерджия, ще опита традиционна халва и габровски шоколад.

Коледният брой на „Папараци“ ще бъде истински специален. На 22 декември в телевизионния таблоид гостува Анелия, която ще разкрие душата си пред Венета Райкова, за да признае дълго премълчавани тайни и любопитни подробности от личния си живот и да се върне към спомените си за любимите детски години и семейни Коледи.  „През 2019 година за първи път успях да постигна истински баланс в живота, ума и душата си. Открих своята лична формула на щастие и всеки ден благодаря на съдбата за хармонията, в която живее“, твърди Анелия. Елизабет Методиева ще се срещне и с Глория. След години на медийно мълчание певицата дава знаково интервю за кариерата и личния си свят. Звездата прави своеобразна равносметка за мъжете и любовта в живота си, за хората, с които се е разделила завинаги през 2019-а и хвърля истинска бомба в ефир с мистериозния диамантен пръстен на ръката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай